![]() |
Gitmesini İstediğiniz Oyuncular ALi gunes |
ali güneş gidince bu takım kurtulacak değil mi:D arkadaslar takviye lazım bu takıma,herkes iyi niyetiyle oynuyor ama kapasiteleri yok ve çoğu yeri olmayan yerlerde oynatılıyor,yedek klübemiz de zayıf,baki de mustafa da yedek klübesinde ii alternatifler olabilirler ama ilk 11 oyuncuları değiller bence |
burak,baki,nobre |
ricardinho-baki-ali güneş-m.doğan- nobre türk statüsü olduğu için kalsın |
baki-burak |
burakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkk. i.akınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnn. |
burak baki m.doğan |
mustafa doğan baki ali güneş deniliyor şans verilmediki kendini göstersin geçen sene bölemiydi |
REVİZYON 1 TİGANA 2 BURAK 3 BAKİ 4 MUSTAFA DOĞAN 5 ALİ GÜNEŞ 6 İYİ PARA VERİLİRSE GÖKHAN GÜLEÇ 7 KLEBERSON GİTTİ ZATEN !!!!!:mad: |
Alıntı:
2 BURAK 3 BAKİ 4 İyi paraya gökhan 5 kleb |
ali tandogan :P |
burAK |
burak ve i. akın dursun ali güneş m.doğan ali tandoğan gitsin g. güleç kiralık gitsin nobre baki yedek durabilir murat şahinin son maçına aldanmayın o da gitsin ramazanda ii yedek kaleciler lazım rakiplerimize bi bakın ayrıca fahri iyi bi takas malzemesi olur olmazsa durabilir ama mesela m.topuz gibi bir adam için kullanılabilir |
Ali güneş.mustafa doğan,ibrahim akın,gökhan güleç.Alınmasını istediğim yerli oyuncular Ankaraspor dan bilal,kayseriden mehmet topal.... |
BURAK:mad: |
kimse kusura bakmasın burak'ın bu takımdan gitmesini isteyenler hangi akla hizmet ediyor anlayamıyorum, aslında hiçbir futbolcunun ön plana çıkarılarak gitsin denilmesini hoş bulmuyorum ama baki, ali güneş'in gitmesinin istenilmesini anlayabilirim de burak'tan bahsediyoruz ya... |
tigana gitti ztn Baki de gitsin ... |
beşiktaşa yaramayan herkez gitsin |
ali güneş,mustafa doğan,gökhan güleç,mehmet sedef,baki,burak yılmazz...!!! |
Tigana-Ali Güneş-Mustafa Doğan-Baki Mercimek-Vedran Runje |
hepsi gitsin diceksiniz nerdeyse.evet burak gibi bir futbolcuyu nereye gönderiyosunuz anlamadım.runje iyi baki iyi ibrahim akın iyi.burdan göndermek kolay :) |
Baki runje gokhan gulec |
Baki Gitsin'de Kim Kalırsa Kalsın... Diğerleri İyi Gökhan Güleç Kiraya Verilsin Yoksa Pas Tutacak. |
runje,baki,gökhan güleç |
O KADAR VARKİ AMA BAKİ,GÖKHAN GÜLEÇ İBRAHİM AKIN,İBRAHİM ÜZÜLMEZ ALİ TANDOĞAN,BUNLARLA BİŞEY OLMAZ İKİ ÖN ELEME OYNAYACAĞIZ HANGİSİ KURTARACAK BİZİ ORTA YAPMAYI BİLMİYOLAR İKİTANE SAĞLAM KANAT OYUNCUSU LAZIM BÜYÜK DÜŞÜNMEK LAZIM YOKSA İLK TURDAN GRUPLARA GİRMEDEN GERİ GELİRİZ YAZIK OLUR BENCE YÖNETİM İYİ DÜŞÜNMELİ.... |
_______GÖKHAN GÜLEÇ_______ |
1- Delgado 2- Baki 3- Burak |
burak gitsin en başta sonra baki en son nobre... ama burak bıraksın artık:D |
kesinlikle baki gitmeli.....o adama sinir olduum kadar başka hiçbi oyuncumuza sinir olmadın..adam külliyen zarar..burağa gelince gitsin ama kiralık gitsin..biraz tecrübe edinsin...anadolu takımlarında pişsin sonra geri gelsin... ne çok şey istedim yaw:D |
mercimek,tatan,dogan:D |
runje kesin gitmeli |
baki ve gökhan güleç gitsin |
burak ve baki kalmalı gelecegi parlak bu iki gencin!gitmesi gereken m.doğan çünkü çok sakatlanıyor! |
ricardinho-nobre gitsin |
kleberson burak baki gökhan güleç |
rıcardınho gıtmelıı yerıne daha kalıtelı bı oyuncu alınmalı rıco cok agır kalıoo... |
baki gitsin..burakta kiralansın..runje de gitsin derdim ama sözleşme tazeledi adam :s |
1 Baki Mercimek 2 Ali Güneş 3 Ali tandoğan 4 Fahri Tatan 5 Mustafa Doğan...Bu futbolcularımız bana göre beklentilerin çok altında performans gösterdikleri ve devamlılıkları olmadığı için ayrıca beklenen kalitede Beşikaşımıza faydalı olamadıklarından dolayı gönderilmeliler 6.Delgado 7.Ricardinho..Bu futbolcularımızda fazla koşmadıkları orta sahada zaafiyet yarattıkları için biri gönderilip yerine güçlü fizikli koşan basan top çalan pozisyon yaratan genç bir futbolcu alınmalı.. 8 Burak 9 İ.Akın 10 Gökhan Güleç..Bu futbolcularada zaman verilmeli..Kendilerini hem taktik hem de teknik açıdan geliştimeliler..Kolay mı Beşiktaşta oynamak..Çok çalışmalılar kanımcaa:) |
Türkiye`de Saat: 22:47 . |