![]() |
Demiroren Yonetimindeki Besiktas Basarilimi Besiktas Baskani Yildirim Demiroren Yaptigi Basin Toplantisinda Besiktasin Basarili oldugunu Soyledi Sizce Dogrumu Bu |
onun doğruları bizim yalnış bildiklerimiz;) |
kararsızım aslında pek başarılı oldugu söylenmez ama neden kimse aday olarak karşısına cıkmadı veya niye kulbu bırakıp gidenleri değilde bu adamı eleştiriyoruz mrk ediyorum tamam başarısız ama o zaman karşısına 1 tane aday cıksaydı nie çıkmadı ? |
idare eder |
beşiktaşımız şampiyon oalmadıkça başarısızdır malesef bu sezon kaybettik yine o yüzden idare eder diorum ben.. |
HAYIR Beşiktaş'ı savunamayan, aciz bir yönetim 104 yıllık tarihimizde yoktur. Demirören İSTİFA!!! |
idare eder ~ |
ne demezsin gelmiş geçmiş en başarılı başkan 17 milyon doları 100 milyona çıkar 4 senede şampiyonluk yok ve hala başarı diyosa ben futbolu bilmiyorum |
kesinlikle başarısız hangi yönden olursa olsun |
tabi ki hayır. yönetim başarılı olsaydı,biz de mutlu olurduk. ama ne nasıl kapattı mutsuzluğunu cici insan?fenerbahçeyi kutlayarak. |
başarısız..... zaten basarılı olsaydı tartısılmazdı |
istifa etmeli bence kesinlikle başarılı değildir çoğu maçta takımımızı yanlız bıraktı kendi özel işleri için herzaman yurdışına gitti :mad: okadar yurdışında işin varsa bu takımın başında işin yoktur sayın başkann |
idare eder i işaretledim ama ondan da emin değilim |
Alıntı:
|
Aslında kararsızım basarılı olup olmadığı konusunda ama başarılı olacagına inanıorumm guzel bi kadro ve Turkiye yi tanıyaz,bilen bi tekrik ekiple birliktee... |
beşiktaşın başarılı hali buysa ben başarısız halini düşünmek bile istemiyorum yanee :( |
ne başarısı ya fiyasko |
kesinlikle H A Y I R 3 SENEDİR aynı senaryo. Ne kadar çok futbolcu, antrenör değiştirirsek o kadar başarılı olacağını sanıyor. Gördük.. |
hayır. |
ya o dogru biliyo biz yanlış,yada biz doğu biliyoruz o yanlış Demirörenin bunu çözmesi lazım |
kesinlikle HAYIR |
böyle kolay soru sorulmaz ki ya...:D |
BIZIM BASKAN TEORI BAŞKAN UYGULAMA YOK HEP LAF HEP LAF |
DEMİRÖREN İSTİFA |
ama başarılı diyenler var aramızda neye istinaden başarılıyız anlamadım :=( yeter ulannn |
beşiktaşlı mantıklı arkadaşlarım nasıl ewet veya idare eder diyebiliyosunuz bu heriflere bunların yüzeünden başımıza gelmeyen kalmadı.walla anlamıyorum ya herif kafasına göre klubu borçlandıryo kafasına göre adam alıyo getiriyo salak salak sözleşmeler yapıp klubu maddi zarara uğratıyor beşiktaşı kendi malı gibi kullanıyor ve siz yönetim denen adamlara idare eder diyosunuz pes valla pess |
NE Başarı ama pehh |
Demirören geldi geleli başımıza, başarı nedir unuttuk valla :D |
5 harf 2 hece HA-YIR |
başarı bu adamla asla bir araya gelecek bi kelime diiiil |
hersey ortada diycek bişi yok |
idare eder en parlaak dönem serdar bilgili dönemiydi |
idare eder dedim şimdilik ama bu senede artık bişe yapmazsa hayır olacak cevabım. |
Türkiye`de Saat: 11:22 . |