![]() |
BU FORUMDA OLMANIZIN EN BÜYÜK ETKENİ NEDİR bu forumda olmanızın en büyük sebebi nedir ? |
futboldan başka herşeyin olması...:D |
şimdi bda soru mu Gökay:D:D |
Alıntı:
O kadar da değil Mustafa :) Esas amacımız Beşiktaş zaten... |
siz diğer üyeler.. |
yoo çok ciddiyim ben ya, sadece futbol olsa işim olmaz...:D çok değişik kategoriler var, futbol futbol nereye kadar, bakiye salla, her hafta bi adam gönder, sisteme karış, sağ beki çıkar, sol beke orta yaptır:D:D:Dnereye kadar yaw...:D |
mustafa bi buraya sayı saymak çin geldi benimle:D |
ankete katılalım lütfen arkdaşlar |
şimdi yazayım, kız sayısı fazla olduğu için...:D |
kullandım bende oyumu verdim forum görevimi yerine getirdim :D |
verdim rahatladım diyosun...:D |
:D ya git mustafa abi ya gece gece |
evet ankete katılım artsın arkdaşlar lütfen msj sayısı ile yorumlar eşit deil |
ee biz burda dertleşioz Gökay yaw:D |
dertleşin ben oy kullanmayanlara söyledim ;) |
salih abey ..... bi jokeer daha versene :D başka oy kullancam |
ya ben geldiğimde kız sayısı fazla deildi zaten o şıkkı direk eledim :D hatta sonradan kartal haberde falan çıktı dişi kartallar bölümü açıldı bilmem ne die :D şansa gördüm zaten forum ortamlarını severim üyeler de genelde sıcak kanlı insanlar ama sıcak kanlı olmalarından çok futbol yorumları beni ilgilendiriyodu tabi çok farklı ve güzel fikirlerle karşılaştıkça bağlandım öle futbol başlığı dışında pek bakmıyom, bende alışkanlık ypaar o yüzden bulaşmak istemiyorum böle iyi :D |
ForzaBeşiktaş çok güzel ancak futboldan başka bişey göremedim bu forum daha canlı geldi.. |
bende kullandım oyumu:D |
zaman zaman cok zıt fikirlere düşsekte arkadaslarla gercektende sıcak bir ortam burası.hergün girmesem rahat edemıyorum.umarım kalıte bozulmaz. |
1 haftada 2 oy gercektend büyük sorumluluk :D:D |
çok büyük bi forumuz bu 1....sonra kız üyemiz çok fazla...sonraaaa forumda bulunan yetkililer forumla ilgilenio.başı boş diil. sonraaaa çok sıck kanlıyıs... yeni bi üyeyi hmn aramısa alıyorus..karşılama törenlerimiz fln :D:D ama bnm için en önmli etken arkdş ortamı...burda tanıdıgım ve hayatımda çok özl yere sahip çok degerli kişiler var...ii ki varsınız canları bnm yani İİİİKİ de BU FORUMDAYIM :Y |
ankete katılım nie bu kadar az:p |
kızılar için gelende varmış ama arkdaşlık ve sıcak kanlılık başı cekiyor hadi ankete katılalım arkdaşlar |
kzılar için gelende varmış ama arkdaşlık ve sıcak kanlılık başı cekiyor hadi ankete katılalım arkdaşlar |
Rastgele üye olmuştum foruma.Kalıcı olmamdaki en büyük sebep çok iyi arkadaşlığın olması. Sağolsunlar acemiydim çok yardımcı oldular:) Ve çok sevdiğim, beniim için çok önemli insanlar oldular. Çok şey kazandığımı düşünüyorum foruma üye olmakla. Tabiki en büyük ortak noktamız Beşiktaş. Sezon sonuna denk geldiğim için forumun futbol yapısı hakkında tam bilgiye sahip olamadım, ligler bi başlasın o zaman daha iyi olacak sanırım. |
iiiki gelmişin zeynom opt :H |
Forza Gerçekten Çok Büyüyebilirdi Ama Tasarımı Hoş Değil ve Kullanıcı Aradıgı Şeyi Bulamıyor Burdan Kaybediyor Forza.. Burdada Ortam Güzel Arkadaslık Güzel.. Konuların Daha Düzenli Olması Fln Cazip Kılıyor.. Forza'nın Önüne Gecebilecek Kapasitede Var Gerçekten Ama Zaman Lazım Biraz.. |
arkadaşlık çok ii burda hepsindende ii |
Türkiye`de Saat: 01:26 . |