![]() |
unutamadığınız rezalet maçlar unutamadığımız rezalet maçları oylayalım bakalım hangisi ençok canımızı yakmış |
burdan devam edelim arkdaşlar |
TEŞEKKÜRLER REDDEWIL BAŞAĞRISI İÇİN ÖZÜR |
görevimiz... |
gökay ya bu konuyu kapatsan ilerde bu ezikler burdan bakıp bize karşı kullanmasın maziede kalsın bunlar tarihin tozlu lafları arasında:D |
EZİKLERİN SAYFASI BEMBEYAZ DEĞİLKİ BARHONDA HİÇBİŞEY OLMAZ BENCE |
olsun ya hiç yokytan 6-0 kalksın gitsin:D |
off emre ya gece gece bir yandan telefon bir yandan sen şaka gibisiniz ya :D bir önceki aynı ankete co admin dahil modlar katıldı demekki kapatmaya gerek yok bir öncekinde şıkalr yoktu bunu düzelttik bişey olmaz onların pendik parma faciaları yok mu sanki boşver kasma kendini ya |
:D gittim ben gittim rahat rahat konuş sen |
saol ya izin verdiğin için :) emre gece gece git süt iç magnum ye bişeyler yap sonra dinç ve sağlıklı bir şekilde geri gel ok :D |
Shorumnunun en kötü maçı olan leeds maçı.Adamlar fenaydı valla. |
carewin kulakları çınlasın valeranga-beşiktaş :( |
3-3 valerenga maçı, kabus gibiydi |
OYLAR OYLAR |
valerenga maçı |
bu maçları unutmadık ama son dönemlerde zaten genelde maglup olmaya alıştığımız için umarım unutamadığımız galibiyetler diye yeni bir konu açmayız:) |
Beşiktaş - Samsun :( ağlamıştım yav |
leedds maçı ve ç.rize:5 BJK:1 |
kesinlikle 5 kırmızı kart gördüğümüz samsun maçıydı...inanılır gibi değildi,şampiyonluğumuzu engellemek adına yapılan adice oyunların en baş halkasıydı bu maç...cem papila,digiturk,azize ve satılık samsunun el birliğiyle bizi bitirmeye çalıştığı maçtı...hala hatırladıkça elim yağaım titriyor.... |
milan 5-0 bjk unuttun bu çok kötüydü. |
bi de ezikler takip ediyorsa çok kötü olur. |
walla walerenga macıdır onu macı unutumam 9 dk 3 gol yedık bıde 4-0 samsun macı hıc unutmuorum radyodan dınlıodum macı 4-0 olduktan snra aglamaya baslamıstım annem gelmıstı o sırada o sınırle anneme ters bısı demıstım snrada bı guzel dayagımı yemıstım :D |
TOPİC YUKARI |
Uğur ben Milan-Beşiktaş:5-0 bittiğini hatırlamıyorum... Milan değilde Barcelona olmasın o maç.... 2. Benim hatırladığım Valeranga maçı var o çok kötüydü.. 3. olarakta o zamanlar eski olmuş olmasına rağmen, babamdan ve arkadaşlarımın babalarından duyduğumda çok fena çok kötü olmuştum.. O dönemler o maçı seyretmiş olsaydım eminim hala gözlerimin önünden çok pis bi şekilde geçerdi ve en acısı olurdu.... Kısaca anlatayım.... Yıl 1974... İlk maç BEŞİKTAŞ:2 - S.Roshu (Romanya):0 Ve İkinci maç S.Roshu:3 - BEŞİKTAŞ:0 Beşiktaş ilk maçın avantajını son 3 dakikada yediği gollerle turu kaptırmış.. S.Roshu 87. dakikadan attığı golle 1-0 öne geçiyor ve o dönemimizin kaptanı Sanlı Sarıalioğlu topu kalemizden alarak orta alana koşuyor.. Santra yapılıyor dakika 88 ve top yine filelerimizde... Maç 2-0 oluyor ve herkes uzatmalara gidicek sanıyor.. Ağlarımızdaki topu yine Sanlı Sarıalioğlu alarak santraya orta yuvarlağa koşuyor... Santra yapılıyor ve aradan 2 dakika geçiyor 3. golü yiyip eğleniyoruz.. |
Steagu Rosu Brasov - Besiktas (1974) :( |
hep duyardık bu maçı skor kötü olsa da izlemek güzel oldu adamlardaki arşiv kalitesine bak bir de bizim aynı yıllardaki maç görüntülerine, yalnız o olayı sanlı kaptana bir kaç kez sordular ben yalnızca 3. golden sonra topu kaptım koştum diye açıklamasını yapmıştı bjk tvde, hey gidi günler hey, bu arada saçlara dikkat ettiniz mi? nostalji güzel şey yahu duyuyor musunuz hip hop cu gençlik |
Leeds tabiki :( |
valerenga maçını hatırlamıyom yaşım kurtarmıyo .. leeds maçında çok küçüktüm :D ama hatırlıyorum bana göre o maç |
ah bu toşak zamanında ledsten 6 yedik ..... nasıl unutlur yenebileceğimiz maçı kaybettik.. |
Türkiye`de Saat: 03:29 . |