|  | 
| 
 evlen ya banane bradle idaya girmiştik ondan ben sey yaptım yoksa banane :D:D  | 
| 
 alayına brad forza brad :D :D | 
| 
 brad maclara biletsiz giriyo ama :D :D  | 
| 
 kim girmioki muhahah :D | 
| 
 oda dogru onu dioru özenti bu brad işte :D:D  | 
| 
 Sonuçta bende Chat yapıyorum dimi. | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Aşkın nerden gelecegi konusunda katı biri değildim takii gazetelerde bir haber okuyuncaya kadar. brezilyada yaşayan bir kadın amerikadan bir adamla chatte tanışırlar bir süre birlikte olduktan sonra evlenmeye karar verirler . kadın evlenecegi adamla birlikte amerikaya dogru yola çıkar buraya kadar herşey normaldir. ancak kısa bir süre sonra adalar civarında minik bir deprem denizin dibindeki bir valizi su üzerine çıkarmıştır valiz açılır içinde rüya gibi bir dügünle evlenecegini zanneden kadının cesedi vardır. müstakbel eşi kadıncagızı öldürmüş ve okyanusun serin sularına bırakmıştır.. burdan ögrenecegimiz ders şu: Amerikalı biri ile evlenme hele bu chatten tanıdıgın biri ise kesinlikle evlenme :) | 
| 
 salakmıyız yaws ıntnertenn buldugun kzıla evlenmee.... daha nelerR:d | 
| 
 olabilir nerde ne çıkacağı belli olmaz insanın karsısına | 
| 
 yaa her şey kısmet tabi ama bu zamanda sanal aleme pek güven olmuyor  bence | 
| 
 ben 2 sene önce tanıştım 2 aylık evliyim.... | 
| 
 Alıntı: 
 allah bi yastıkta kocatsın:) | 
| 
 olur neden olamasın | 
| 
 Hayır:D herkesin görüşüne saygı... | 
| 
 Alıntı: 
 bütün arkadasların ordan zaten:D:D:D | 
| 
 hayir kesinlikle olmaz!! | 
| 
 Alıntı: 
 kesın konusma kısmet bu işler bellı olmaz : | 
| 
 ya neyin ne olcagi belli olmuyoki,, Belki ALLAH huteala ordan yazdi anlinin yazisiniz belkide degil hersey kismet yazgi valla... basima gelmedi oyle bir olay ama cok buyukte soyleyemem hani... | 
| 
 MUKADDERAT TA NE VARSA OOLUR | 
| 
 bencede kesınlıkle hayır ordakı ınsanlara guven olmaz cunku | 
| 
 Kesinlikle olmaz...Niyesini boşverin:) Olacak iş değil sonra nasıl güveneceksin ki chatten evlendiğin kişiye bana ters:) | 
| 
 chat tanışmak neden olmasın tanıdığım kaç çift var çokta mutlular normaldir ha sokakta tanışmak ha sanal bir ortamda tanışmak | 
| 
 Bilmem belli olmaz... | 
| 
 düşünmem aslında güvenemem ki ondan düşünmem:D | 
| 
 Hayır Kesinlikle olmaz.. | 
| 
 büyük konusmak gibi olmasın ama bn yapmam.. | 
| 
 Kesinlikle olmaz diyenlerdenim.Dışarıdaki insana zor güvenirken chat teki adama hiç güvenemem... | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 olmazz.. | 
| 
 bende chatten biriyim sonuçta. | 
| 
 chattan arkadas bulunabılır ama kesınlıkle bu ewenılıcek duseyde olmazzz tamam burda konusuoruz ama hangımız bırbırımızı gormeden gercek hayattaa muabbet etmeden cok ıyı tanıyabılırız kı ınsanlar sanal ortamda kendını tam olarak anlatmayabılır neler neler saklayanlar olabılırr konusturmayın benı yafff | 
| 
 ben tanışır anlaşırsam neden olmasın yaaa | 
| 
 walla eski çıktıgım kızı chat yaparak bulmştm:D kısmet:d | 
| 
 aman aman uzakdursunlar evlenirsin sonra paranı alır kaçarlar:Sçok yaşadık bunları | 
| 
 AŞIK bıle olunuyor mesala ben:) | 
| 
 yani birbirimize uyarsak neden olmasın... | 
| 
 zamanla gelişecek olaylara bağlı muhakkak tanımadan kimse için ön yargılı olmamalı dimi gogo eğer beni heycanladırırsa ve banei tamamlıyosa ve benim yaşam kriterlerime uyarsa  olur tabiki | 
| 
 asla!!! öle şeymi olur güvenemem ben onlara:) | 
| 
 ben evlenibilirdim sonuçta bizde chat insanıyız onların aralarında iyi ve kötü insanlar var mesela ben erkek arkadaşımla chat sayesinde tanıştım ve çok mutluyum | 
| Türkiye`de Saat: 11:21 . |