![]() |
Aşk diye bir şey var mı hala aşka inanlardan mısınız |
evett inanıorumm :):) |
inanmazmıyım:) |
kesınlıkle aşka inancım var ama aşkımız yok şuan :D BEŞİKTAŞ hariç tabiiii |
evet ayşecim ben o beyaz atlı prensi bulup hesap sorcam hangi cehennemde geziyordun şimdiye kadardiye:D |
Alıntı:
bulursan sor canımcım :) |
hala inanıyorum hep inanacam... |
wedalaşıp son eylülde dökülmüşler yaprak yaprak o SİYAH BEYAZ aşkların adı şimdi eski toprak :(:(:( |
Ne güzel hala aska inanan insanlar var:) |
olmazmı gerçi leyla ile mecnun yok şuan ama yınede çok büyük aşklar var menfaatsiz çıkarsız gerçek aşklar |
en buyuk ask besiktask oldugu ıcın ınancım sonsuzdur |
ne kadar aşkı kirletip üzülsekde sonuna kadar mücadelemi veririm ölene kadar inanırım |
evet hala inanıyorum onunla inönüde maç izlemek ayrı bi güzeldi :(( |
inanıyorum ben.. hernekadar eski aşkların tadı ve güzelligi olmasada benim hala umudum var :):) |
cevap beklemeyin benden... |
inanıyorummmm |
Beşiktaş olduğu sürece aşk var olmaya devam edecektir:) |
inanmasaydım beşiktaşımıza aşık olurmuydum |
aşka inanmayanlarda mı var bu dunyada aşkolsun ama |
ya arkadaşlar beşiktaş aşkından bahsetmişsinizdir de böyle bir sevgiyi karşı cinsten bir insana karşı besleyebilecek misiniz acaba tamamen karşılıksız ve ölümüne bir sevgi, açıkçası hiç sanmıyorum. platonik ötesi bir şey bu ve aslında gerçekten aşkın gerektirdiği de budur. Ama ben bir insanın karşıdan herhangi ufak bir karşılık bulmadan ve BEKLEMEDEN o kişiyi seveceğine inanmıyorum e tabi aşk da geçici değil kalıcı bir şey olmalı fazla uzattım kısaca böyle bir sevginin çağımızda yokolma seviyesinde olduğunu düşünüyorum. tabi annenin çocuğuna sevgisi, iyi bir müslüman ın Allah sevgisi, vatan sevgisi, biz taraftarların takım sevgisi bunlar farklı şeyler aşk var mı sorusunun alanında değiller bence bunlar bağlılıkla alakalı daha çok... |
bence yok hepsi ayak aşk meşk bunlar fasa fiso her yerde para konuşuyor.ne aşklar va diyorsunuz ama ne oluyor gelecek kaygısı para korkusu derken bi bakmışın ayrılıvermiş sensiz ölürüm diyen kız bir bakmışsın yalan olmuş |
kesinlikle yokmuş biz var sanıyoruz bence |
Benim için yok.Öyle bişey hissedemiyorum yani kimseye istesem de :D |
:dontknow::proud: |
lanet olsun böyle aşka eskiden inanıodum ama şimdi aşkın içi hep döneklikle dolu |
işim olmaz öyle şelerle :D:D |
yok yaaaa ask diye birsey yalan ooo yalannnnnnnn :) :) |
aşk bi meseLe qeL sırtımı keseLe..!:D |
beyaz atlı prenses bulma derdinde değilim de . aşık olmuştuk ta mutlu aşk denen şeyi yaşayamadık :) aşk vardır |
aşk vücudumuz içinde ki bir kimsayal tepkimenin dışa vurumudur sadece... :D |
aşk eyyy ask goturrrrr benıiiii :) bence ancak şarkılarda ve fılmlerde vardır gercek hayatta yoktur ask mesk yalan hepsi ..aşırı alışkanlıktır sadece |
aşk olmazmı yaaa yüreğimin en güzel yerinde TEK AŞK BEŞİKTAŞ-K:):) |
Alıntı:
|
aşk masallarda kalan bir duygu artık |
inanıyordum ama artık kararsızım... |
Türkiye`de Saat: 10:44 . |