![]() |
eski sevgilinizi yolda görürseniz... eet arkadaşlar...soru basit...eski sefgilinisi yolda gördünüs....tepkiniz ne olurdu......(daha önce soruldu mu bilmiyorum...eğer sorulduysa çok ösür.....) cvpları bekliom.... |
Benim için sokaktaki köpek kadar değeri yok. Konuşmam dönüpte bakmam bile. Kuduz köpekler daha değerli. |
Bu benim başıma çok gelen bişii..En son gördüğümle bi kafede kahve içmiştik..sonra evine bıraktım.. |
Alıntı:
dertlisin be baba...... |
benimde başıma çok geşen bi olay en sonlarından bitanesini geçen gördüm plazadaydık keyifliydik arkadaşla teknoloji reyonunu gezerken elinde sevgilisi bana doğru geliyodu iyice gülme krizine girdim morardı çekiştire çekiştire götürdü çocuğuda :D |
valla güzel bi şekilde ayrıldıysak slmımı esirgemem başıma gelir arada hal hatır sorar yanından ayırılırım yada o gelir yanıma slm verir ama emre agır konusmussun ben o kadarını düşünmem dogrusu yani benim fikrim bu :) |
Alıntı:
Alıntı:
|
ne olursa olsun takma be dostum.....her zaman diyorum...sefene can feda sefmeyene byby....... |
yüzüne bakmam.ama görmemeyi tercih ederim |
her yolda gördüğümüzle konuşup ona aldırmıyoruz ki onuda görmem olur biter:D |
:(:( 6 sene nasıl katlanmışım diyorum kendi kendime yazık olmuş yıllarıma bee bide aynı semtte oturuyoruss ne gıcık:(:( |
eskiden görmüştüm .. bi ton soru birikmişti kafamda ! konuşmamıştık hiç .. yüzyüze geldik ! hiç konuşmadık ama .. sadece yürüdük ! hatrıma gelen bu :s: |
Nasıl ayrıldığına bağlı bence.. |
bencede nasıl ayrıldıgına baglı aradaki saygı kaybolmamıssa nıe slm vermeyeyım |
Alıntı:
şairler belli oluyo bea...:D |
eet tunca şairliğini çosturuyo :P :D cnm ya :D Asla pas vermem . |
merabalaşırım hatta konuşurum eskiden bişiler yaşamış olduum insan snçta.kötü olduu kdr iyi şeylerde yaşatmştır herhalde ki bi ilşkim olmuştur.dolayısıyla hayatımda biride olsa bnm kndime güwenim warsa knuşurm yaşandı we bittiyse herşey knşmakta sakınca görmüyürum... |
bu zamana kadar karşılaşmadım bundan sonrada olmaz inş bana uzak olsun olbildigince o yeterli |
valla suan karsima ciksin iki cift lafim var onu soyler arkama bakmadan giderimmm |
Biran nutkum tutulur ve eski günlerim aklıma gelir |
ya benim gibi olsanız ne yapardnız doğum sancısı çekiyor... ona yardım edecek tek kimse sizsiniz... onu hastaneye siz yetiştiriyorsunuz... sabaha kadar hastane bahçesinde bekliyorsunuz çocuğunu ilk siz görüyorsunuz..Eşi mi? tam bir hayvan eşini o durumda yalnız bırakıp köye gidiyor.Çabuk gel diye aradığımda "iki gün sonra gelsem olmaz mı?" diyor. |
" nasıl ayrıldığımız önemli " eğer düzgün bi biçimde ayrıldıysam bi merhaba derim.ne yaşanmış olursa olsun mutlaka güzel şeyler paylaşılmıştır.bunların hatırına da bi merhaba denir... |
Bence ayrılmanın nasıl olduğuna bağlı güzlde olur kötü bir buluşmada olur bence bütün mesele bu!!! |
kavgasız bittiyse gidip biyere oturup sohbet ederiz. tam tersiyse görmem bile... |
Alıntı:
ianmıyorum ciddi olamassın...bu kadar olur yane.....valla helal olsun sana..... |
kafamı çevirir yürümeye devam ederdim .... |
Alıntı:
yazık ya..ewet böyle haywanlarda war bu memlekette.şimdi gelde o kocayıı töwbe töwbe... |
önce yüzüne bakarım bakışlarımla tüm kinimi nefretimi acımı sevgimi anlatır sonra geçer karşısına bi tane tokat atarım sonra bi tane daha |
sevgilinin değerine nasıl ayrıldığınıza bağlı.ben mesela çok sevmeme rağmen eski sevgilime slmı bile çok görürüm çünkü haketmiyor.sana değer vermeyene sen hiç vermeyeceksin.slm ı alsın gerisini ister.slm bile çok yüzüne bakar geçerim anca... |
Umursamam. Ben şiirLerime aşıgım hehe. :) |
kesinlikle görmemeyi tercih ederim..yüzünü görsem ne yapacağımı bilemiyorum çünkü:( |
Biri hariç diğerlerini çok gördüm hiç bişey olmadı hehuhehu O göremediğim biride ilk sevgilimdi 2003 ten beri görmüyom görsemde bir şey olmaz herhalde:ridinghorse: |
Türkiye`de Saat: 23:13 . |