![]() |
Ölümcül hastasınız ve bilmiyorsunuz.Söylenmesini istermiydiniz? Ölümcül hastasınız ve bilmiyorsunuz.Söylenmesini istermiydiniz???? |
tabiikide isterim en doğal hakkım olarak en azından doya doya yaşarım o anları:(:( allah kimseye vermesin bu arada..... |
hayır istemezdim... |
istredim kesinlikle zaten çok da üzülmezdim ölücem için hatta seviniridm belki de... |
İsterim tabiki |
isterdim tabi ki kalan zamanımı doya doya yaşamak için |
isterdim son günlerimde dua etmek için,kurtarmazdı gerçi ama olsun:D |
Kesinlikle isterim :D hatta önce bana söylensin :D bşkaları bilmesin üzülmesin :D |
tabiki de isterim son günlerimi ii geçirmem namında :D |
İsterdim.. |
elbette ki isterdim... Gerekçelerimiz hemen hemen herkesle aynı... |
Hayır, kesinlikle istemezdim.. ömrümün geri kalanını ölümü düşünürek geçirmek bana ölümden beter gelirdi herhalde... |
Alıntı:
|
Alıntı:
yaşamımın sona ereceği "belki" son birkaç günde mi????? hayır!!! |
isterdim tabiki...son anlarımı doya doya yaşamak yapmak istediklerimi yapmak isterdim. |
evet isterdimm...ayyy bilmem istermiydim....allah korusun yaaaa |
isterdim tabi son günde nemi yapardım düşünüyorumda son günde her yerime bomba balayıp fenerin stadına maç izlemeye giderdim başkanın yanına oturmak içinde paramın son kuruşuna kadar harcardım :D oda kocasını örenirdi |
sabaha kalkıp kalkmıcam bellı olmaz benım farketmezdi bılıp bılmemem ama son gunde fb stadına gıtme fıkrı guzel ben yapmazdım ama o kadar pisliğin içinde cesedım cabuk kokar yaw :D:D |
isterdim tabiiki.... |
Zaten öleceğimizi bilerek yaşıyoruz...Nedense kendimize yakıştıramıyoruz,sanki bizden çok uzakmış gibi...Allah hesabını veremeyeceğimiz şekilde yaşamayı nasip etmesin inşallah... Ben bilmek istemezdim...Çoğunluk doya doya yaşardım kalan günlerimi demiş ama ben daha çok yıkılırdım,içime kapanırdım herhalde... |
istemezdim :D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
söylenmesin,ölümü bekleyerek yaşamak istemem... |
isterdim...... |
söylensin istemem hiç değilse kalan günelrimi güzel geçiririm bilmiş olsam kafaya takım daha erken ölme riskim var :D |
isterdim bende |
EVET EVET |
isterdm.. |
TABİKİ TABİKİ İSTERDİM HİÇ OLMAZSA KALAN GÜNLERİMİ DAHA İYİ YAŞAMAYA ÇALIŞIRDIM |
isterdim hayatı genede mutu yaşardım ölümden öte yermi var.. |
isterim tabikide öbür dünyayı hatırlarım ve bol bol ibadet ederim .. sonra başkalarınada sölerm bana ii davransınlar...(he he) |
isterdim tabikide bütün kızları arardım önce :):) sevdigim insanlarla görüsürdüm inönüye giderdim son kez baya sey yapardım ögrenince |
Türkiye`de Saat: 07:00 . |