![]() |
Alıntı:
|
teşekkürler anlayışın için:D |
Alıntı:
sewdiğin insandan wazgeçebiliyosan ztn hayatnda olmasın:D ztn dostunda ondan wazgeçmene göz yumuyosa dostun diildir ikisinide terk ederm öle bi drmda :D |
aralrını bulmak en mantıklısı.. buda olmassa ikisde birbirinden değersiz insandır |
lütfen millet demogoji yapmasın ikisinin yeri apayrı tabi ama tercih deselerdi.. tabi ki sevgilim derdim .... gerçek olan bu... |
iyi de zaten seçimimi yapmışım, birini dost birini sevgili olarak. neden tekrar bir seçim yapmak zorunda kalayım ki, gerek yok yeni bir seçime... |
Alıntı:
50 kere tercih olurmu yav:D...öss bir soruyu iki kere işaretlesene tercihlerini tekrarlasana ne oluyor:D |
Alıntı:
Tercihlerine saygı duyuyoruz explorer :D Gerçekten de Burcu azarlamak için mi tercih yapmak zorunda bıraktın :D Çocuklara sorulduğu gibi anneni mi seviyorsun babanı mı ? :D İkisinden de vazgeçmek olmaz ama sevgiliyi tercih ederim.Dost,eğer gerçek dostsa zaten anlayış gösterir...Yarın bir gün sevgili eğer terk ederse gidecek bir dostun var demektir.Dostunu tercih edersen sevgili bulma ihitmali çok zayıf :D |
mutlaka ikisinin ortasını bulmaya çalışmak lazım ama bana biraz saçma geliyor neden tercih yapmak zorunda kalayım ki.biri sevgilim biri dostum ikisinin yeri ayrı... |
ben o durumu yaşadım ve dostumu seçtim çünkü o ağır bastı iikide öle yapmışım tekrar olsa naparım bilmem adamına göre değişir be zor soru:):) |
Türkiye`de Saat: 01:39 . |