![]() |
sewgiLi çoq oLuo satn önmLi oLan dostLk..! |
Sevgili |
Alıntı:
hele birde yeni sevgiline geçmişte böyle bir tercih yaptığını söylersen birdaha bulma ihtimalin yok denecek kadar az:D... olayı tersine çevirelim..bir sevgiliniz var...ona değer veriyorsunuz,birliktesiniz...ve bir dostu için sizi terketti...ne düşünürdünüz?.. bu tip olaylar başına gelen herkes istisnasız sevgilinin karaktersiz,kişiliği oturmamış biri olduğunu söyler durur...:)...farkındayım soruda cazip gelen taraf dost seçilmesi...daha insancıl duruyor..zaten aksini söyleyenide Burcu azarlıyor:D... he bir dostunuzu sevgili için bıraktığınızdada dostunuz için bir kız/erkek yüzünden dostluğunu yok saymış bir karaktersiz olarak nitelendirilirsiniz ama o başka:D..çünkü ben böyle düşünüyorum onu burada tezimi destekleyecek bir koz olarak kullanamam:D...karşı atağa geçmeyin bu kozu önce ben kullandım siz kazana düştünüz:D |
yanlız atlanılan bir durum var ablacımn söylediklerinde... Hiçbir dost seni tercih yapma durumunda bırakmaz böyle bir konuda ... ama şu var ki sevgililer çoğu zaman bu tercihe sürüklerler bizleri... Bu bakımdan sevgili ne kadar özel olursa olsun eğer beni benim sevdiklerimle kabul etmeyecekse o zaten beni hak etmiyordur... Ki vaktin de böyle bir duruma maruz kalmış birisi olarak bir an bile düşünmeden terk ettiğimi bilirim ... |
gerçek dost bir kız için kaybetmek olmaz... |
Alıntı:
evet bu tercihleri genelde sevgililer yaptırır.Öyle bi insanlada zaten işim olmaz. |
Alıntı:
evt eğer zamanında böyle bi tercih yapmışmıydın diye sorarsa.Ben evet yapmıştım derim.Çekip gitmek isterse gider yani :D umrumda da olmaz :D sevgili herşey demek diil yani :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Öyle insanlarla zaten dostta olmam ben ;) |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 00:18 . |