![]() |
Alıntı:
puhahaha evet :D:D |
yaaaa banada cok yogun bi baskı war küpe tak sana cok yakışır dye ama ben emin olamıyorum... hala da kararsızım |
Alıntı:
at fotonu ben söylerim ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
hyr yaa.mıknatıslı olmas.takıcaksan deldir ki bişye benzesin |
oluuurrrr atiimde nası atcam pek bilmyorum |
Alıntı:
|
Alıntı:
özel msjla yolla msn ekliyim.at |
Alıntı:
fotosunu atcak ben söylicem şmdi ona. |
Alıntı:
|
Alıntı:
bkcam fotoya.hoşuma giderse evet |
msj attım ama daha tepki gelmedi |
Alıntı:
|
Alıntı:
yok bakcam.yakışmaz gibiyse deldirme dicem.mıknatıslıda takma.zevkliyimdir rahat olun ! |
Alıntı:
Delikanlıya tespih yakışır da süperdi yani :D :D :D Bir anne olarak çocuğum kulağı deldirecek var ya,o kulağı koparırım... :D :D :D Yok ya,ben karşıyım ama gençler kendilerini nasıl mutlu hissedeceklerse öyle yaşasınlar,baskı yaparak hayatlarını zindan etmeye hakkımız yok...Sağlığını tehdit etmeyecek her şeye izin verebilirim gibi geliyor ama dövmeye kesinlikle karşıyım,bir yerlerine dövme yaptırıp karşıma çıkmasın,bile bile kansere davetiye yani,kıyamam evladıma ;) |
Alıntı:
hallettik arkadaş takmayacak :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Kopan sen miydin Burcu ? Blackeagle,ablam yoğun falan demiş ama birara uğra da öyle bırakmayalım seni :D :D :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
izin vermiyorum :D:D:D |
yakışana yakışıyo walla |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
alkış:D:D |
Alıntı:
tebrik ederim ! |
kesinlikle yakışıyo ama takan adam karizma sahibi olmalıki yakşcak yani ben çok çekici buluyorum:) |
yakışmaz..en azından çok fazla birşey katmaz.. gereksiz. |
ya yakışana yakışıyo ama küpeli bi sevgiliyle eve gelsem annem benide onla kapıya koyar heralde :D benim kulağımdaki deliklere bile çıldırıyo :D:D |
erkek adamı bozar kardeşim |
erkek erkekliğini bilmeli diyorum |
Alıntı:
|
Erkek dediğin ağır olmalı one öyle hep özenti şeyler bunlar katılmıyorum |
ewet bencedee genelliklee özentilikle başlıyoo zatenn sonra dövmelerdir 2. küpedir devamm ediyoo ortada erkek kalmıyo:S |
Kendi karakterine yakıştıran varsa bu onun kendi tercihidir ALLAH tan başka kimsenin yargılamaya hakkı yok ! saygılar |
öyledir tabiki sadece düşünceler paylaşılıyo zatenn.. |
ne bu erkeklik muhabbetidir gidiyor? daha önce de dediğim gibi erkekliğin ya da delikanlılığın kulakta olduğunu düşünenlerin ben de beyinlerinden şüphe ederim |
BENCE YAKIŞANA GERÇEKTEN ÇOK YAKIŞIO AMA MALESEF HER ÖNÜNE GELEN TAKIO KARDEŞİM BU İŞ ZIVANADAN ÇIKTI GİBİ BENCE YAKIŞANIN TAKMASI LAZIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM!!! |
burcu 2 dakkada ortalığı karıştırmış yani :D |
bazılarına...ama bi cogu cok berbat görünüyo her ne kadar farketmeselerde... |
yakısır ya neden yakısmasın dimi :D:D:D |
Türkiye`de Saat: 01:55 . |