![]() |
Aşık OLup Acı Çekmek Mi YaLnız KaLmak Mı? soru basit.... a$ık olup acı çekmek mi ama her ne olursa olsun acısıyla tatlısıyla a$ mı???? y.o.ksa yanlız kalmak mı...????? |
Suan acı cekiyorum.... |
Alıntı:
kim çekmio ki adamım yaa... ama hakan pekerinde dedii gbii a$k bana lazım deil artık:D:D:D yanlız kalıp kafa dinlemek daha ii...yani umarım öledir:D:D |
yalnız kalmak bana göre hiç işim olmaz yeterince çektim zaten eksik kalsın:(:(: |
aşkk mı o ne:):) |
Elbette ki aşk... Uğruna acı bile çekilecek birini bulduysanız verdiği acı bile bir mutluluktur... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
acısıylla tatlısıyla aşk=) |
her duyguyu hissetmek gerek..aşk acısı çekmek de güzeldir... |
hem yalnızdım biara hem acı çekiyordum ne iş:D acı çekmek en güzeli:) |
acı çekmk istemioRm:D |
Yaşamayann nasıl bilsin alt tarafıı aşk desinnn allah kimseyee vermesin AŞK ACISIII :D:D:D:D |
Alıntı:
:D:D:D |
Kesinlikle Yanlız Kalmak . Keşke Hep Yanlız Kalsaydım Da Aşık Olmasaydım |
aşık olup onların kahrını çekeceğime deli olurum onlar benim kahrımı çeksin only yalnız kalmak ;) |
Yalnızlık iyidir...:D |
forum tümden acılı anla$ılan...:D:D...özellikle erkekler....amaaan bo$verin a$kımız Be$kta$mız olsun...gelecekse acı ondan gelsin.....:D:D |
aşık olmak ama acı cekmek |
asık olup acı cekmek daha ıı |
yalnızlık iyidir arkadaşlar tavsiye ederim eninde sonunda aşk kazığını atıyo yediğin kazıkla kalyosun kendini üzüyosun yalnız ol trahat ol bi söz var aşık olup acı çekeceğime grip olur burnmu çekerim diye aşık olacağınıza grip olun ne güzel burnunuzu çekerisniz :D:D:D |
Alıntı:
:D:D:D:D |
yalnızlık alırr götürürrr..... :D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
:D:D:D...ba$ka teselli sözü bulamadım:D:D:D |
Alıntı:
|
Hicbiri .......................... |
Alıntı:
ee siz kızlar bırakıp gidiyonuz işte ondan sonra da özellikler erkekler acılı diyon niye bırakıyonuz madem alla alla :D |
Alıntı:
bak bak ba$ladın ama sen yine:D:D:D....konu$maya ba$lim mi...:D:D:D |
ölümüne aşk ölümüne acı çekmek :D |
önemli olan acı çekmeye değer birine aşık olmak ;) |
acı yı seve seve çekerm... |
bu nasıl bır acıdır anlamıorum kıı :) acımı tadlı mı |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 12:51 . |