![]() |
siz erkekler hangi bayan tipinden hoşlanırsınız_? uzun zayıf mı yoksa minyon olanlardan mı:) gerçekten merak ettimde... |
bir kere güzel oalcak minyon tipli olacak melek gibi yüzü olacak :) dışı içine yansıyacak :D |
bu nasıl bir soru böyle ya... Çekik gözlü olsun benim olsun :D:D |
bu nasıl bir cevap ya:D:D yoldaş alemsin ha:D |
Güzellik görecelidir, ama bakımlılık esastır.Ancaak...mutlaka zeki ve espriden anlayan biri olmalı..Çünkü biz "GIRGIR" okuyarak büyüdük,hemde İbrahim Kaypakkaya'nın telle boğulduğu günden başlayarak.. |
Charlize Theron Charlize Theron Charlize Theron Charlize Theron Charlize Theron Charlize Theron Charlize Theron güzelliği kış olsa kıskancından yaz gelir metrelerce kumaş alsan vız gelir güzelliğine benzetme bulmak zor ona methiyeler az gelir zekası üzerinde endamı yerinde bu bir şarkı ya da beste oldu saz getir.. : )) |
şarkıyada besteyede yazık ettin:D:D:D |
Alıntı:
|
şarkıya sözüm yok Charlize Theron dan güzel allah için:D:D |
Alıntı:
|
Alçak gönüllülük yapıcam şimdi bi dk :D Ben erkek olsam beni arar bulur evlenirdim :D Güzellk için değil :D |
valla bende yalan yok Benim ki 90 60 90 olsun benim olsun :D :dancing2: esmer olsun ici disi bir olsun delidolu olsun fazla bisey istemiyon zate :D |
bence dış güzellik o kadarda önemli değil önemli olan iç gizellik dış görünüş nekadar önemli olsada içi güzel değilse bence boş |
Alıntı:
yoldaşım neden öyle diyorsun ki... O gözler varya beni direkt bitiriyorlar... :D:D |
aYRıM yoK :D |
bence dış guzellık onemlı degıl onemlı olan sadece ınsan olsun dıyemeyecem tabıkıde oncelıkle dış guzellık bakımından afitap gıbı olmalı:D:P |
sevgilim olmasın anladınız onu sevgılım var ama ona sozüm deıl bı kız olsa onu pazarlardım o kızda bböle olsa Saçı sarışın , göz rengi mavi tuttugu takım fenerbahçe :D:D:DD: ALLAH tan benım sevgılım besıktaslı :D |
Saç rengi,göz rengi hiç fark etmez.Zayıf olması tercihimdir.İç güzelliği,dışından daha iyi olmalıdır. |
1.70-1.75 boyu uygundur, fazla uzun olmasına gerek yok, bide esmer olabilir..:)..Ama cidden dış görünüşün fazla bi önemi yok, zaten memelekette güzel kız çok var, mühim olan dışı güzel olanı değil içi güzel olanı bulabilmek... |
erkek olsam beni arar bulurdum:D:D:D |
ilk özelliği dürüst olucak bi de güsel olucak tmmdır o zmn:D |
Alıntı:
|
Valla sarisin esmer kumrah uzun kisa diye kesin cizgiler belirlemem zor gozume guzel geliyorsa benim icin guzeldir. Tabi buna dis guzellikle beraber bakim giyim kusam konusma davranista etki eder |
burdaki herkes esmer zayıf olsun falan demiş acaba benim arkadaşlarımda bişimi var onlarda balık etlilere hasta |
ben şahsen; gözlerinden sıcacık aşk, dudaklarından keyifli gülücükler akan; türk ev hanımkızcağızı modelinin karakteristik özelliği olan mızmız, şımarık, bencil, kıskanç, agresif, paranoyak-şizofren ruh yapısına tesim olmayıp, dünyayı ve yaşamı keşfetmiş, hayatın tadını almış, kendine de çevresine de mutluluk yayan, namus diyenin suratına gülmüş, ezber okuyanın arkasından eşşek kulağı yapmış, kendi kurallarını yazıp, hayat oyununda başrolü oynarken alkışlar toplamış, kendine güveni tam, olgunluğunun doruğunda, dudakları ısırılası, saçları okşanası, yanaklarından makaslar alınası kadınlardan hoşlanırım.. |
iki tane kitap okuyup, üç satır dandik manzume yazdığında kendini adam sanan kadın milletinden yaka silkmiş, bezgin, bıkkın, yorgun bir adam olarak gönül eğlendirmek için içi boş, bomboş, light kızları seviyorum artık.. istiyorum ki, bütün gün hangi renk sarının saçına daha iyi gittiğini araştırıp, kuaförden çıkmasın, parası neyse vereyim benim kafamı düdükleyeceğine kuaförünün kafasını düdüklesin. bitmek tükenmek bilmez hayat sorgulamaları, kıskançlık dalgalanmaları içinde beni maskara edeceğine, kendi maskaraları, ojeleri, rujları, fondötenleri, allıkları ile yaşayıp gitsin. İki satır aşık olduk diye beni peşinde maymuna çevirmeye kalkışmasın; yaşamdan bulamadığı tadı, eğlenceyi beni köpeğe çevirerek yakalamaya çalışmasın. istiyorum ki, her gece barlara akmak, night club'larda coşmak üzerine yaptığı bomboş muhabbetleri ve sığ yaşamı ile hayatımın tüm tatsız detaylarının üzerinde bir kaymak tabakası oluversin... |
bengü ve ayşe hatun önaldan yola çıkarak anlayın işte:):):) |
gozlerı yeter :) |
Çek ve Slovak Kızları beyaz ten, sarı saç, uzun ince bacaklar, makul ölçülerde bir kalça ve yüzde insanı kahredecek kadar orijinal bir ifade... slav kadınları akdeniz erkeklerini nakavt edecek bütün silahlarla donanımlıdır. lakin, eski demirperde-yeni global dünya insanı olmaktan gelen bazı ciddi insani defoları da yok değildir. bunların içinden 'çek kızları'nı ayrı bir kategori olarak ayırmak isterim. adama çektirirler. burnu yıldızları sayar genelde bu kızların, Çek ve Slovak kızları tercihimdir... ;) |
merve sevi gibi olsun:) |
http://img45.imageshack.us/img45/519...9b9rcajke1.jpg yukarıdakı gıbı bısey olursa allahhhh :D:D saka bı yana karakterı huyu duzgun olsun yeter |
kızıl saçlı yada sarışın tam benım boylarda olucak zayıf güzel :D |
seni mutlu edicem meltem :D ben 1.70 ve yukarısı kızlar idealimdir diorum :D anladın sen onu :D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 23:36 . |