![]() |
[quote=Akdora;795174]Bayanların çoğunluğu bunları ister ama nerde bunları yapmayan dediğim dedik çaldığım düdük yapısında kendinden başka birçok şeyi boşvermiş kimi zaman ağzından çıkanı kulağı duymayan biraz bencil fazlasıyla kıskanç 2 tatlı sözü söylemeyi küçülmek olduğunu düşünen tarzdaki erkeklere divane olurlar... Sonra da biz nerde hata yaptık diye diye dizlerini döver dururlar... İstenmesi gerekense sevgiyi ve saygıyı göz önünde tutan biriyle beraber olmaktır...[/quot kesınlıklle katılıyorum :party: |
Alıntı:
Öyle bir tanesini bulursan bana da haber wer:D:D:D:D:D |
delikanlı olsun sözünün eri olsun güvenilir olsun(çok şey istedim galiba):D:D |
Alıntı:
|
helal olsun walla bizim kızlara öle cok sey istemiyolar bnm tanıdıklarım neler nelr istiyo :) |
Tabiki Uzun Boylu Esmer Kirli Sakallı,İri Gözlü,Uzun Kirpikli Geniş Omuzlu,Karın Kaslı(özellikle göbeksiz :D ) Saçlar 3 Numara Beyaz Convers Kot Beyaz Gömlek Giymeyi Kendine Hayat Felsefesi Edinmiş BEŞİKTAŞLI:D Minicoopper'ı olan :D Motor kullanmaktan hoşlanan Küpe Kolye söz Yüzüğü Dışında Takı TAKMAYAN Fıstıııkkkkk Gibi Bir ERKEK :D:D:D:D |
hiçbi şekilde tip'e bakmam. sewsin beni korusun benimleyken başkasına bakmasın dürüst we saygılı olsun yeter.. |
sevimsiz olmasında suratsız falan. hayat dolu olsun tabi güvenilirrde |
Alıntı:
|
Burdan sipariş mi veriyoruz :D |
Türkiye`de Saat: 19:29 . |