![]() |
Lütfen Bakınız:)Önemli bir anket Arkadaşlar forumun üyelrinden Köyün Delisi ile ben iddaya girdik.Ben diyorumki biz 2010 Dünya kupası eleme guruplarını geçeriz.Diğer arkadaşımız geçemeyiz dedi.Sizin görüşleriniz nedir acaba? :) Lütfen herkesten objektif bir cevap bekliyorum. Saygılarımla Son Holigan |
geçemeyiz demedim bikere zor geçeriz dedim;)biiirr ikincisi belki çıkarız ama ilerisi için euro2008deki gibi bi başarı beklemiyorum:) asıl ben saygılarımla:D |
geçeceğiz |
Alıntı:
2- EURO2009 ne ya:D 2008 olmasın:D |
Alıntı:
Brawaaa:congrats::congrats::congrats::congrats: işte tek cewap. |
Gönül geçmesinden yana tabi ki...Bu yüzdeeeenn geçeriz be,kim tutar bizi...:) |
Geceriiiiz .... |
geçeriz.2010 da final oynarız..bu da melteme kapak olur:D |
gecerız hacı ya |
Geçeriz,biz iyi bir takımız...Meltem e rağmen Ben daha çok saygılar sunarm meltem apla::D |
Geçmeliyiz,geçeriz,geçeceğiz:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
:D:D:D Meltem belki de sen haklı çıkarsın... Belki tüm forum yanılıodur:D |
kesin geçeriz yahuu bu takım bunu da başarır hatta en az çeyrek yda yarı final oynar |
allahın izniyle geceriz ins. takımımız iyi bi terslik cıkmazsa önemli bi basarıya daha imza atarız |
g-e-ç-e-r-i-z |
biraz zorlanırız ama geçeriz inş. |
Bi de bakıosun meltemin dediği çıkıyor:D |
zorluyacak ama giricez... |
ya terimide al git mazlum bi git ya lanet olsun nerdende bulaştım:D:D geçemicez demedim zooooorrrrr,valla hackletirim siteyi tanıdık heykır arkadaşlarım var:Düstüme gelme:D |
Alıntı:
sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz:D:D:D |
ekemiş mazlum.hıh:D |
İnşallah geçeriz ama bendede bir karamsarlık var nedense İster istemez melteme katılıyorum |
oh be sounda beni anlayan biri:) bende işte karamsarım çünkü geçende dedim papaz herzaman pilav yemez:Ddünyanın en iyi kalecisi topu elinden bikez kaçırır nihat son dakikalarda 2 gol bikez atar semih son dakikada bikez taş çatlasa iki kezz gol atar.hele bide sinyor terim in bu olaylarının patlak vermesi...işimiz zor kısaca |
Şans tutmayabiliyor her zaman Açıkçası bu elemelerde oyuncular işi pek ciddiye almıyor gibi geldi bana Ama sonu kötü bitecek Her bir başarılı oldugumuz turnuvanın arkasındakı turnuvalara katılamıyoruz 2002 3.luk 2004 europa yok 2006 world cup yok 2008 3.luk bakalım ıns 2010da ismimizi görürüz ama .. |
doğrudan geçmemiz çok zor, kendi evinde kötü bir oyunla puan kaybediyorsanız en iyi 2.'lik de zor görünüyor ama baraj maçı oynamamız büyük bir ihtimal... |
İspanya 1. olur grupta...Bosna'yı yenebilirsek, en azından 4 puan alırsak onlardan baraj maçlarına kalabiliriz...Anca öyle çıkabiliriz.... |
sen baştan kaybetmişsin bence.K.delisi bu, koca hollandayı al aşagı etti ki :) |
bence 2. oluruz, baraj maçlarını bu sefer geçeriz, gruptan 2. olarak çıkarız, 2. turu geçeriz, çeyrek finalde eleniriz:D Biraz uzun oldu ama:D |
Alıntı:
tabi elenmeyelim ama........ |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
çok zor ya inş geçeriz ama benim pek ümidim yok |
inşallah geçeriz tabi gönlümüz bundan yana |
geceriz rahat olunn |
Türkiye`de Saat: 12:44 . |