|  | 
| 
 Şampiyon Olucakmıyız.. evet arkadaşlar mustafa denizliyle çalkantılı 10 hafta geçirditkten sonra son 6 haftadır namağlup yolumuza dewam ediyoruz. bu sene beklenen şampiyonluğu yaşayacakmıyız????? | 
| 
 anket acılmıstır  ılk oy benden :D | 
| 
 ben de inanıyorum.. | 
| 
 inanmayanlar gölge etmesin:) ben sonuna kadar inanıyorum | 
| 
 inanıyorum tüm kalbimleeeee inş:) | 
| 
 bu sene ŞAmpiyon  görecez inş... bnde inanıyorum | 
| 
 inş olucaz bu sene :) her sene inanıyoruz ama ... | 
| 
 Evet... | 
| 
 inanıyorum ki bu beşiktaş takımı bu mücadelesini sonuna kadar sürdürsün hocaya rağmen şampiyon oluruz ... | 
| 
 Bu Azim'le Gidersek Neden oLmasin :) | 
| 
 umarım oluruz. ama daha erken bence konuşmak için. | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 inş şampiyon bu sene beşiktaşım.. Beşiktaşım geliyor çalsın davul zurnalar.. | 
| 
 İnşaLLah.. | 
| 
 Şampiyonuz bu sene... | 
| 
 şuan kim şampion olcakmş gibi görünüyorki ? ben olmamamız ne bir Neden ne de bir eksik görüyorum. Bu seenee şampiyon olabillirizz ... | 
| 
 Tabikide olacağız ama biri hayır demiş kim ki acaba? | 
| 
 işin içinde Beşiktaş olunca inanç hiç kesilmez ki..gerçi her yıl hayal kırıklığına uğruyoruz ama inşallah bu yıl sevinen taraf biz oluruz... | 
| 
 kim o hayır diyen kıl :D:Dolcaz olum inan :D:D... | 
| 
 Iste bir sabah uyandigimda  Stadin kapisina dayandigimda Gelip geçenler diyecek merhaba Merhaba diyecek Besiktas'ima Gelip geçenler diyecek sampiyon Sampiyon diyecek Besiktas'ima | 
| 
 Alıntı: 
 qüven abine : ) qarnti verdi. | 
| 
 umuyoruz ki olucaz :) | 
| 
 Bu hakem bozuntuları, satılık medya ve satılık bazı takımlar oldukça ve başımızda bu kadar basiretsiz bir yönetim oldukça şampiyon olamayız... Gönül tabiki de olmamızdan yana ama gerçekler bu. | 
| 
 Alıntı: 
 :D:D:Dsaol... | 
| 
 kıllar 2 olmuş :D:D | 
| 
 Sen şampiyon olmasanda..... İnşallah. | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Tabiiki... | 
| 
 inşallah oluruz | 
| 
 bu sene işallah şampiyon bizis | 
| 
 Kendi evimizde hiç yenilmezsek oluruz deplasmanda alınan her puana süpriz gözü ile bakıyorum tüm takımlar için söylüyorum bunu. | 
| 
 sivas bi yenildimi bizde yendikmi şampiyon bizis | 
| 
 hakemler karışmazsa sonuna kadar inanıyorum..... | 
| 
 işallah karışmazda:D | 
| Türkiye`de Saat: 05:41 . |