![]() |
Tipine bakınca ''ulan bu adam ne kadar güçlü,eminim hayatı boyunca ağlamamıştır'' diye düşünürken aslında alt dudağını büzüp çocuk gibi ağladını gördüğümde erkekler ağlamaz diyenlere hep içimden ''yalaanncıııııı'' diye söylenmişimdir;) |
Alıntı:
Alıntı:
Evet o sorun bendede var sanırım:D İstesemde olmuyor Gülmek refleks olmuş herhalde:D |
sadece bi sözden ibaret kim demiş ağlamaz diye |
taş kalpli oldukları için belkide öyle olmak çok iidir biz neden beceremiyoruz çok isterdim ama öyle olmayı kendimi güçsüz neden gösteriyimki |
Alıntı:
|
Yapılan bir araştırmaya göre erkekler ağlar ama yanlız ağlar.Erkeklerin daha çok gece yatmadan önce, duş sırasında ve sokakta tek başına yürürken ağladıkları tespit edilmiştir Bu nasıl araştırma diye sormayın:DDaha önce okuduğum bir yazıda aklımda kaldığı kadar söylüyorum.:D:D Benim düşünceme göre de erkekler ağlar.Ama genelde içlerine atmayı ve içerden ağlamayı tercih ederler |
aqlamas diye bisi yok.. ERKEK ADAM AGLARMI diye bi søz soylenmis ve boyle dvm ediyor.. Sonucta Onlarda Insan Ben Cok Gørdum Aglayani Yazik Allah Hep Guldursun Herkesi :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sacMa..her eRkeqin aqLıcak ßi$ei oLucakdr..aqLamayaN ßi inSan yoq..doqan heR keZ aqLar meseLa.. ßi erkekde yaLnızken aqLar.. |
Türkiye`de Saat: 23:02 . |