![]() |
Eski sevgilinle tekrar çıkarmısın ? Eski sevgilinizle tekrar çıkarmısınız |
Seviyorsam çıkarım eLbette ama ayrıLma nedenide önemLi tabi;) |
bırıbırmızı kırmadan ayrılmıssak sonrada sevıyorsak bırıbırmız neden olmasınnnn |
Durumlara göre .... |
hayır... |
Neden ayrıldığımıza bağlı. Aldatmak gibi saçma bir şey yaptıysa bırak tekrar başlamayı vurabilirimde vurmayabilirimde... Garantisi yok :) |
aşkta gurur olmaz aga :D:D |
duruma bağlı tabe |
giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir.. |
Aşk Herşeye değer (: |
hiç işim olmaz girme şu konulara yaa:D:D:D:D |
belli olmaz her an herşey olabilir :D |
Hayır. |
eski sevgilimle yeniden çıkarmıyım?valla aslında çıkmam ama duruma göre belli de olmaz...büyük konuşmamak lazım..kısmet.. :) |
neden ayrıldığımza bağlı... |
aynı kitabı bidaha okumam.. |
Bi gazla ayrılıp sonra geri dönmek olabilir ama araya zaman girdiyse, harbi harbi eski sevgili olmuşsa; imkansız..Bi kez bitmişse bi daha hayır gelmez o ilişkiden..! |
Nasıl ayrıldığıma bağlı. Ayrıca ayrıldıktan sonraki geçen süre zarfı ve bana karşı tavrı çok önemli |
kesin ve net bir şekilde hayır kesinlikle çıkmam... |
yeni kişiler onu aratıyorsa evt |
ana gıbı yar ex asktan sevgılı olmaz :D |
kişisine bağlı... |
buzamana kadar böyle bişey yapmadım, yapıcağımada sanmıorum, büyük bi ihtimalle ayrılık olmas :D |
bi kere denemiştim sakın he yapmayın arkadaşlar tecrübeliyim biliorum yani:D |
Donumu vermem |
Her an Herşey oLabilir : ) |
Adı üstünde Eski :D:D yenisi varken:D senin papucundama :D |
Hayir! |
Alıntı:
helal kanka olayı özetlemişsin:D |
Biten bir ilişkiye duygusal yaklaşıp, tekrardan başlatmak pek iyi değil aslında. İlişki yıpranmış, ayrılmışsınız. İlişkilerde en önemli nokta alt yapı. Saygı, sevgi biter yerini tartışma alırsa zaten çabucak bitiyor ilişki. Yıllar geçtikçe, biten bir ilişkiye tekrar başlanması için teklif gelirse, tolerans gösterilmemesi gerektiğini, açıkçası insan daha iyi anlıyor.. |
Hayır , giden gitmiştir aynı su da iki kere banyo yapılmaz . |
Alıntı:
|
ben ayrılmışsam zaten bi sebebi wardır herşeyden vazgeçmişimdir dönemem-o ayrılmışsa bişeylerden vazgeçip gitmiştir teklif bile edemz oke;) |
| Türkiye`de Saat: 13:36 . |