![]() |
Kesinlikla azerbaycan 1. olmalıydı hadisenin performansını hiç begenmedim hakettigimiz sonucu aldııgmızı düşünüyorum .... |
Hak ettik :) |
ben daha alt sıralarda bitircemizi düşünüyodum .. |
İlk 3. dü Hakkımız... |
AsLında ben hep birinci oLmayı bekLiyodum..hiçbir ülkenin şarkısını beğenmemiştim..sanırım birazda miLLiyetçiLik duygusu agır basıodu..ama norveç'in şarkısı dinLedikçe hoşuma gitmeye başladı =) bnce 2. veya 3. Olmalıydık..gerçi işin içine siyaset girince bu sonuç biLe iyi bizim için |
4. oLdugumuza Sükredelim |
1.lik bizim ve Azerbeycan arasında geçmeliydi kesinlikle, her ikiside olabilirdi 1. farketmez...Norveç'in ki de kötü değildi tabiiki, ama hadi 1. oldu diyelim, yaf o kadar iyi bi performans gösterdiler mi de bu kadar arayı açtılar, adil değildi sonuç yanii...Kuzey ülkeleri Norveç'i açık ara 1. yaptı...Genelde olduğu gibi şarkılar kazanmadı yarışmayı... |
daha önce de söylediğim gibi gereğinden fazla önem verdiğimiz bir organizasyon...sonuca gelince de oylama sitemi baştan değiştirilmeyip karar mekanizmasının büyük bir oranla adil bir jüriye bağlanmaması durumunda daha uzun yıllar hakettik mi haketmedik mi diye konuşuyor oluruz...bunları söyledikten sonra kişsel fikrimi söylemem gerekirse bu kadar fark oylama sisteminden kaynaklandı tabi ama norveç nispeten en iyi şarkıya sahipti... |
Türkiye`de Saat: 04:39 . |