![]() |
cakma rap yapmıyor ağır beatler kullanarak rap yapıor yane biraz daha tiz hali diyebiliriz bizde raple uğraşıoz underground olarak ama yane en az senin gelmişliğin kadar benim gitmişliğim vardır bu yolda ama bak cağla isimli üye acıklamış sana rap tarifini bence bir oku ;) |
müzikal olarak değilim gösterebilir ama özü aynı olmalıdır onun dışında her türlü rap çakmadır bu benim diyeceğim çağla .. sende isteidğini söylemekte özgürsün ama bu konunun burda uzunca tartışılmasını doğru bulmuyorum herkes fikrini söylesin bence yeter , sanırım bu kdrıda benim fikrimi belli etti .. pessimist rap e gelince her türlü sanatın pesimistide depresifide vardır ki kişi pesimizme odaklanmışsa bile rap in içindeki öz ü taşıyorsa yaptığı pesimist rap olabilir ama taşımıyorsa pesimist çakma rap olur :) ortada biz öz vardır ve baki olan budur , onun dışında müzikal değişimler elbette işin tuzu biberidir . saygılar .. |
Rap in küfür olduğunu düşünmek hata doğru rap asiliktir ama asilik küfürmüdür!? Sagopa Kajmer çakma değil Pesimist Melankolik rapçi... |
iyi ne diyim nasıl biliyorsan öyle olsun ama çok merak ettim birşey soracağım çakma rap ya hepsi gerçek rap yapan kim acaba merak ettim de:) |
dediğim gibi rap bitti :) ama zamanında derin darbe sağlam rap yapardı , eski zamanlarında yani .. onun dışında nefrette sağlamdı onlarda sattı olayı zaten durum belli sansar salvo yu adam sanmıştım oda tvlerin esiri oldu ama hala arada derin darbe dinlerim özellikle : rap mahzeni - tek amaç - yılları duvarına çiz gibi parçaları işin tam anlamıyla örnekleridir .. küfürlü değiller ancak olayın özünü içlerinde barındırıyorlar .. onun dışı mode xl de iyiydi tabiiki .. almanya / hollanda camiasındada hala kaldıysa sağlam isimler var muratk dehşet crew gibi .. izmirdende sağlam tayfalar vardı hala sağlam olduklarını sanmıyorum ( bkz indigo ) ve tabiiki barikat grubuda isyan ateşini içinde barındıran örnek gruplardan.. ben sevmiyorum ama sonuçta rap in özünü içlerinde barındırıyorlar .. |
olmamalı |
Alıntı:
neyin hakkinda sarkiyi söylüyorsan ona göre durum degisir bence. |
olmamalı |
küfürü tartışır hale gelmişiz yazık ... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 03:57 . |