![]() |
ama nötr bence bunu ayrıştırmak lazım biz küfrü tartışmoruz!!! rap müziğinin içindeki küfrü tartışıoruz!!!küfür nedir? özünde argo olan kelime ''salak'' bile bir küfür olabilir hatta olur yane..! şimdi rape bakıoruz sokaklarda doğmuş popülarite karşıtı olan bir müzik şeklidir!! argo nerde ? sokak dilinde o yüzden rap parcalarda mutlaka olcaktır diye bir şey tabiki yok ama , olabilirde bunu madur görmeli!!!! Olmalımı evet gerekiyorsa olmalı..Mesela amerikaya bol bol sövmeli :) bence...saygılar |
Alıntı:
ben kimseyi aşalamıyorum ama durum böle yane benim gözümde müslüm dinliyen adamlar 0 yane onlarda beni aşağalasın herkesin dünyaya bakış acısı dinlediği müzikten ortaya cıkar hangimizin daha gelişmiş olduğuda yada nası anlarsanız ;) |
ozaman saygı duyacaksın çiçeğim Allahın müslümcüsü diye dışlamayacaksın... |
çiceğim böcüğüm bu ne yaa aşk böcükleri gibi konuşma bee :D bırak boşver sen takıl işte müslüm felan allah allah abeciler gelmiş yorum yapıor hadi boşver yaa |
Alıntı:
|
rapi bu kadar dinlioruz ama bi allahın kulu çıkıp onlar bizim thm yi dinliolarmı demez bu tarz müzikler insanı malesef şiddetli bi hale getirio sokağa çıkıcağına kendi müziğini dinle bizim thm mizde hiç bi küfür lanet şiddet gördük mü hayır rap i artık kendi kültürümüzden fazla tutar hale geldik ... |
Alıntı:
|
müzik dediğimizde bizi alıp bi yerlere götürmeli rapta ne gibi bi anlam var hala da çözebilmiş değilim ... |
ewet kardeş müzik ruhu dinlendirir derler ama rap insanı yorar yaw:Dama yinede saygı duyuyorum dinleyenlere onlar bizimkine duymasada |
günde en az 1 saat kafayi sagolamak lazim :D:D beni sakinlestiriyor :D:D:D |
Türkiye`de Saat: 12:26 . |