![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ağaç yaşken eğilir derler ama benim yönlendirmeme gerek yok beşiktaş maçlarına götürmem yeterli gelir ona kendisi gördüğünde benden daha fanatik olacağı kesin varmı böyle bir taraftar sizce, DÜNYA ALEM HAYRAN BİZE ![]() | ||
| | |
| | #3 | ||
| Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ben aklı başına geldiginde 11 yaşına kadar ne tutarsa bişi demem 11 yaşında sadece 1 saat konuşurum zaten ondan sonra beşiktaşlı olur ama tabiki ilk dogdugunda kulagına beşikltaş denir ![]() ![]() | ||
| | |
| | #5 | ||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 64 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tabiki en asil takımı,yani BEŞİKTAŞ | ||
| | |
| | #6 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | benim gibi beşiktaşı canı gönülden sevicek bir bayan bulursam evlenicem eee doğal olarak ta bebeğimiz de gidip eziklerin takımını tutucak hali yok ya | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kesinlikle yaşanmaz bu ailede sadece beşiktaş vardır gerisi teferruat benim ve de bizim için
__________________ . | ||
| | |
| | #8 | ||
| AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | valla erkek arkadasım koyu galatasaraylı....ama anlaştık....çocuğumuz kesinlikle BEŞİKTAŞLI olcak..
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/anne-and-cocuk/51040-cocugunuz-hangi-takim-taraftari-olacak/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Anne & ocuk [Arşiv] - Beikta Forum ( 1903 - 2008 ) Taraftarn Sesi !. | This thread | Refback | 04-03-2008 00:27 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |