![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|   |  
|    |  #1 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008  
				 Tecrübe Puanı: 18   ![]()  |    
 Lille maçı sonrası internetteki  taraftar forumlarından bazı Güiza yorumları:      - "Tarihimizin en büyük kazığı kim?" derseniz, "Güiza" derim. - Ben bu Güiza'yı değil Fenerbahçe'de, kendi düğünümde bile oynatmam. - Allah'a havale ediyorum onu. Ben Alex'in yerinde olsam sahada kovalardım Güiza'yı. - Trakya'da bir tekstil firmasında personel müdürü olarak çalışıyorum. Yemin ederim Güiza iş müracaatı yapsın, meydancı olarak almam. - Allah düşmanımın başına böyle oyuncu vermesin. - Sizce Alex Güiza'ya ne dedi? "Böyle futbol oynayıp bu kadar parayı götürüyorsun ya, büyük adamsın okçu kardeş" demiştir bence. - Gol makinesi diye aldık, traş makinesi çıktı. - Acıların çocuğu Güiza, hep ağlamaklı. - Zamanında alınan Zafer Biryollar, İlhan Parlaklara bu kadar şans verilse, daha fazla gol atarlardı. - Bu ülkede bu kadar yoksulluk varken, şu adam için giden her euronun ahı çıkar bu takımdan. Ondan sonra soruyoruz kendimize, "Neden en güzel golleri biz yiyoruz?" diye. - Hiçbir insanoğlu bu kadar fazla sayıda kişiyi kanser etmemiştir. - Aziz Başkanım, ne olursun duy artık şu taraftarı, at şu adamı başkanım. Nereye gider, kaça gider hiç dert değil. Cepten toplar veririz. Ne olursun başkanım, bize eziyet etme.  |  ||
|   |        |  
|    |  #2 | ||
|    Savaşçı Kartal  ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007  Yaş: 45  
				 Tecrübe Puanı: 48    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Beter olsunlar beter     ![]() 
				__________________   ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam...  |  ||
|   |        |  
|    |  #3 | ||
|    adige  ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009  
				 Tecrübe Puanı: 23    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Bu ülkede bu kadar yoksulluk varken, şu adam için giden her euronun ahı çıkar bu takımdan. Ondan sonra soruyoruz kendimize, "Neden en güzel golleri biz yiyoruz?" diye.    - Hiçbir insanoğlu bu kadar fazla sayıda kişiyi kanser etmemiştir   ![]() 
				__________________   İstanbul   |  ||
|   |        |  
|    |  #4 | ||
|    zɐʎaq ɥɐʎis  ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006  Yaş: 44  
				 Tecrübe Puanı: 42    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Bizde pek farklı şeyler yapmıyoruz bu arada...    
				__________________   Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh +   |  ||
|   |        |  
|    |  #8 | ||
|    Beşiktaşım Hayat Sensin.!  ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009  
				 Tecrübe Puanı: 19    ![]() ![]() ![]()  |     Güizaya bu kadar yükleneceğinize defansınıza bakın ezikler.       |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |