![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Anti FB Anti Fb ile ilgili herşey buraya :) |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() ![]() |
-Herkes salliyordu ‚nasil aldilar simdi bunu (şokta) -belliydi alacakları.keşke biz alsaydık. neyse türk futboluna hayırlı olsun.(keşke modunda bozulmuş) -Hayırsız kere hayırsız olsun .Beter olursunuz inşallah adi 8jk (kıskanç modda ezik) -İyi oldu bu. Reina iyi bir müşteri kazandı (Kendi Futbolcularının gece hayatından bi haber) -Helalll (Türkiyede yıldız görmeye aç olna bir fenerli ve sevinci) -allah kahretsin ya aldılar beyler hiç çamur atmayın (isyanlarda) - Ortega 2 olur gibime geliyor(bay tahmin) -sevindim q7 yi izleyeceğim icin(yıldıza aç) -resmen acıklandı.bence çok iyi transfer (gerçekçi bir ezik daha) -biz alaydık sağa.. (nah alırsınız) -yapma beee of kötü oldu bu (korkuyor) -Hayırlı‚Uğurlu Olsun´da Bizene (arkadaşlarının kıskançlığına fark etmeyen birisi) -bize gelme ihtimali kalmadığı için gayet mutluyum (umutlarım tükendi yıldız başka zamana modu) -Krasiç 3 quaresma eder hehe (sadece mal) -İzlemek zevkli olacak.Hayırlı Olsun. (futboldan anlıyor kerata) -q7 bu yahu 50 tane alex 40 tane andre santos 30 tanede stoch eder(işte bu yoruma koptum) -Helal olsun Beşiktaş´a. Güzel transfer. -Bu adam ligimize kalite katacak. Umarım cevap vermek icin Krasici alırız. Herkes biliyorki krasic Q7´den daha iyi. (kendini avutuyor) -Muthis bir transfer yaptilar (herşeyi açıklıyor) -Fenerbahce = Stoch ,bjk= Quaresma, 6s : Serdar Özkan (gerizekalı ezikliğini göstermiş) -Şaka bi yana‚gerçekten iyi transfer hiç söz söylemeye gerek yok -İyi transfer ama biz daha iyisini alacağız merak etmeyin... (hayallerde) -walla bizim takımda gormek isterdim(kalende golünü göreceksin) antudan alıntı. <3 ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |