![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Anti FB Anti Fb ile ilgili herşey buraya :) |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
- Şampiyonlar Ligi Rüyası gerçeğe ne kadar yakın olursa, rüyadan uyandıktan sonra duyulan acı da o kadar büyük olur yeğen. - Bilica kardeş, bazen yeri kazarsın, bu sayede üst tura çıkacağını zannedersin. Ama bir bakarsın, maç 1-0 bitmiş, kahrolursun yine başa dönersin. - Pakistandaki Fenerbahçeliler, Young Boys maçını izlerken sel olmuş. Televizyon su aldığı için ekranı tersten gösteriyor. medya365.com Biri pakistanı arasın da garibanlar boşuna sevinmesin. - Young Boys maçı bittiğinde UEFA Avrupa Ligi Playoff maçı oynamaya hak kazandığını kutlayan Ulvi - "Şampiyonlar Ligi" yaz, 1907'ye gönder, "şampiyonlar ligini cebinde oyna" takımın kazanmasın ama sen kazan. - Fenerbahçe Türkiye Kupası alamama rekorundan sonra bu kez de gözünü Şampiyonlar Ligine katılamama rekoruna dikti. - Miroslav Stoch maçtan sonra gözyaşlarını tutamamış. Bilica, Stoch’u teselli etmek için üzülme Stoch ben alıştım sen de alışırsın demiş. - Bilica Şampiyonlar Ligi’ne maç oynayarak katılamayız deyip tüm futbolcularla Avrupa tüneli kazma operasyonu başlatmış. - Young Boys Maçı sonrası, Yeşilay taraftarlara alkolden uzak durun broşürü dağıtmış. - Mesele Şampiyonlar Ligi Kupasını görmekse yeğen, İsviçre’nin Nyon kentine git. Orda görürsün kupayı. Uzaktan da olsa el sallarsın. İçin burkulur ama ağlamazsın yeğenim - Bazen öyle koyar ki insana Şampiyonlar Ligi’ne katılamamak, denize atlarsın yangının sönmez… - Bazen Şampiyonlar Ligi’ne katılacam dersin yeğen, ama daha ilk maçta elenirsin. O verdiğin sözler varya yeğen, beyninin her medya365.com yerinde yankılanır, delirirsin… - Benim en sevdiğim şarkı nedir bilirmisin yeğen. “Bize de bir gün kader güler, güler inşallah - Hayat sana hep kırmızı ışık yakıyor Fenerli kardeş. Ne kadar çırpınırsan çırpın hep durursun olduğun yerde. Yeşil yansın istersin ama yanmaz be kardeş. - Duyuyor musun yeğen, Young Boys’da ki çığlığın sesini duyuyor musun? - Şampiyonlar Ligi’ne girebilmek için Stoch, Isaar Dia yetmez yeğen. - Unutma! Bin kere çıksan şampiyonlar ligi maçına, bin kere eleneceksin yeğen. - Eğer bir takım seni yenmişse bu onun suçudur. Ama Avrupa takımları seni pek çok kere yenmişse bu senin suçundur. - Kaçınılmazdan Kaçamazsın Fenerli kardeş! - Fenerbahçeli kardeş sakın üzülme! Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi’ne kalamıyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur. - Young Boys’la hesaplaşacam dersin yeğen. Ama Hesap görmek, hesap etmekten zordur yeğenim - Şampiyonlar ligine nokta koyduğun zaman medya36.com fenerli kardeş o noktayı çevirmeyeceksin virgüle. Bu maçtan geriye ne soru kalmalı ne de soru işareti. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |