![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | süperrrrr ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geyikleriniz Tek Başlık Halinde Toplanmıştır.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
İşte bir klasik.Yine kupa bizim.Şampiyonluk olmasada olur ama bu intikam için iyi oldu.Kocaman bir HELAL OLSUN size çocuklar.Anlınızdan öpüyorum.Şerefinizi kurtardınız. Selçuk şahin; ''Türkiye Kupası’nı öyle ya da böyle mutlaka kazanmak istiyoruz. Bu kupa da elimizden gitseydi kötü bir duruma düşmüş olacaktık. Finali herhalde Beşiktaş’la oynarız. Ben Beşiktaş’ı isterim açıkçası. Hem daha güzel bir final olur hem de kupayı Beşiktaş’tan almak daha keyifli olur." Nasıl bayağı bi keyifli oldu sanırım. ![]()
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | 26 yılda 8 kere gördü ama dokunamadı ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Selcuk kupayi gorduysen bizimlede Paylasirmisin Lutfen ![]() ![]() ![]()
__________________ B I R I C I K H A T I C E M SENI SEVIYORUMM | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Selcuk alsa alsa 3 ün 1 ni alir ![]() ![]()
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |