![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Anti FB Anti Fb ile ilgili herşey buraya :) |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Besiktaslilar biz bu adami nasil getirebildik anlamiyorlarmis. Sampiyonlar liginde oynayacak olan biz mi Galatasaray mi diye 2 de 1 mesajlar atmislar kendi forumlarda. Bende, Besiktasli Arkadaslarimiza en önemli nedenlerden bir kacini siralayim dedim suraya: 1: Siz Süperligde ancak Galatasaray ve fenerbahcenin kötü sezon gecirdikleri zaman Sampiyon olabiliyorsunuz. 2: Siz Sampiyonlar ligine 10 yilda 1 gidiyorsunuz, gittiginiz zamanda 8 yiyip geri dönüyorsunuz. 3: Sizin Kadronuzda Avrupada tanilan kac futbolcu var? Delgado m? Holosko mu? Nobre yada Tello mu? Elano Nobrelerle mi yoksa Kewellerle ve Baroslarla beraber mi oynamayi tercih eder? 4: Sen bir yabanci olarak Mustafa hocayla mi calismak istersin, yoksa Rijkaard ve Neeskensle mi? 5: Siz siyah-beyaz formayi giydirdiginiz futbolculari bile fenerbahceye kaptiriyorsunuz, Elanolar sizin neyinize? 6: Kendinizi büyük görmeyi brakin, büyük olmadiginizi kendi forumlarindaki mesajlarla bile belli ediyorsunuz. 7: Haldun Üstünel farki. 8: Galatasarayin vizyon farki. bi ezik forumlarında bunları söylemiş...(gscimbom.net)bnm takıldıım en byk nokta forumlarımızı okuyup kendilerince yorum getiriyolar üzüldüm birazcık daa dikkat...
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |