![]() |
Antu'da Yapılan Yorum.. http://img691.imageshack.us/img691/2804/antuh.jpg Geleceğin Kristof Colomb'u :) Keşif'ci ciğerim :P Daha Fazla , Keşif'ciler için ; http://forum2007.antu.com/KonuOkuZiy...D=12&kID=35564 |
Bu Şaka Dimi Gerçek oLamaz :):) Vay Ezik |
hiç denemedim ama arkadaş paten almadan gidip deneyeyim mazallah patentini alırsa bi daha suda nefes almaya çalışamayız.. |
insan ezik oldugunu apacik gösterirmi herkeze :D |
şakamı bu:D:D |
Gülerim ağlanacak haline.. |
Verdiğin linkteki yorumlar daha bomba :D Birkaçı.. Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
ülkemin gelişimini düşünen bi hayırsever olarak orda olup kafasını küvete soktuğu anda çıkaramaması için bastırmak isterdim. |
bende bişey keşfettim. bu fenevlilerin hepsi salak. bu daha önce bulundu mu? oana göre patentimi alacağım.. |
Alıntı:
|
:D:Dmuhahahaha |
ya yeni gördüm ben bunu ve koptum gülmekten hey allam yaa salatalık la gir diyenede bittimm yav bunları bi yere toplasan saçmalayın desen bu kadar olmazdı heralde :D :D |
bunları bir araya toplamak topluma zararlı abi :D o salağın maydonozla küvette ne işi var küvette maydonoz mu yıkanırmış :D ki kaldı birde başını sokup nefes alıyor hey Allah'ım :D maydonoz oksijen üretir der biri diğeri H: hidrojen 20: su der :D:D 20. yüzyılın cahilleri :D gazeteye medyay vermek lazım ki anlasınlar kendilerini ezmek lazım elimize böyle kaliteli kozlar geçiyor :D '''Bu mesajı okuyunca sudaki oksijeni açığa çıkartmak için hidrojenin yanıcılığını kullanayım dedim‚ suda ateş yakmaya çalıştım‚ hesabıma göre hidrojen yanınca oksijen kalacaktı geriye‚ ama yanmadı ya... Bu da daha önce keşfedilmemiştir umarım.. '' ''Belki maydonoz organik değildir ordan çekmiş olabilir oksijeni birde kendin yetiştirip bir denemelisin.'' bunlar kendileriyle kısacası dalga geçiyorlar başka birşey değil bunların yaptığı yorumları okdum ama saçmalık resmen. |
Bu antudakilerin hepsi antik zaten... :laugh: |
vay vay vay bunlar yakında Dünyayıda sallar yaptıkları keşiflere bakılacak olursa :D |
ezik olduklarını bilirdim de bu kadarını bilmezdim...:D aslın şaşırmamak lazım :cool: |
Türkiye`de Saat: 22:04 . |