![]() |
Azizeye Protesto Süper Lig'in 5. haftasında Sivasspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe akşam saatlerinde Sivas'a geldi. Havaalanındaki Genç Fenerbahçeliler, Aziz Yıldırım aleyhine slogan atıp, pankart açtı. Alan dışında ise kafileyi Sivas Genç Feherbahçeliler üyesi bir grup sloganlar ile karşıladı. Grubun, "Tek kimlik Aziz", "Kandırılmış Anadolu çocukları", "Bizi bitivemezsin, padişahım çok yaşa", "Aziz Yıldırım çarpsa bile" yazılı pankartlar açtığı görülürken, Amigo Sefa lehine tezahüratlarda bulunmaları dikkat çekti. Taraftarlar, "Bu devirde kimse sultan değil, padişah değil Aziz Yıldırım" diye tempo tuttu. :D:D |
Çoluk çocuk Yiyin Gari :D |
Yha bu ***liler Beni öldürecek Gülmekten . . . Beşiktaş JK |
yetti gari bunların komiklikleri :D |
geberin:D |
Alıntı:
|
haha :D :D |
güzel Allahım insanlara akıl fikir dağıtırken bu saflar nerdeymiş acaba çok merak ediyorum...:) |
Uyuz sefanın nesini beğenirler anlamadım gitti. Bırak çoluk çocuk biraz protesti yapsın.Napsın garibanlar:D |
Alıntı:
|
Kapışın kapışın :D adam size tonla para döktü o giderse asıl o zaman görürsünüz :D :D :D Ağlayın Çocuklar Ağlalayın Çocuklar Daha Kötü Günler Görecesiniz Daha Ezik Günler Kadıköyde Kartalın Sizi Ezdiğini Göreceksiniz |
Alıntı:
|
Ezükler:)beter olun İnşallah |
beterr oll fenerrr beterrr olll fenerrr............... |
Türkiye`de Saat: 02:36 . |