![]() |
fb tv FFENERBAHCE TV YAYIN AKISI…. 08:00 açilis 08:05 milli mars 08:10 fenerbahçe'nin avrupa basarilari-1 08:11 azize yildirim ile kadin saati 10:00 mahmut uslu ile yemek saati 11:00 sabah sekerleri (h.b. kutlualp - ö.çavusoglu) 13:00 dizi:nasil evde kaldik? 15:00 selçuk yula'yla a'dan z'ye 18:00 çizgi film: Olivier & Tom 19:00 futbol meydani (konuklar: ayraniç-bonissimo) 21:00 fenerbahçe'nin avrupa basarilari -1 (tekrar) 21:01 alacakaranlik kusagi:''inönü ye giderken'' (gerilim filmi) 23:30 milli mars 23:35 kapanis pazartesi sali 07.00:açilis 07.10:milli mars 07.15: azize yildirim'in vaazi 08.30: haberler 08.59: fenerbahçe'nin avrupa basarilari-1 09.00: nostalji futbol (cannes - fenerbahçe) 10.30: azize yildirim'in babasinin mahkemesine canli baglanti (kadiköy adliyesi) 12.00: haberler (kaleci rüstü'yü dövenler canli yayinda) 13.00: nostalji futbol (pendik - fenerbahçe) 14.30: yerli film (hakem tehdit etme kilavuzu) 16.00: nostalji futbol (mtk - fenerbahçe) 17.30: müzik stüdyosu (kendim ettim kendim buldum- arkasi gelmez dertlerimin- sen aglama gibi son günlerin en popüler sarkilarindan bir konser) 19.00: haberler (azize yildirim özel) 20.59: fenerbahçe'nin avrupa basarilari-1 (tekrar) 21.00: yabanci film (the gotfather - tüm servetini harcadi fakat göt olmaktan kurtulamadi) 23.00: nostalji futbol (aydinspor - fenerbahçe) -essekler adam olur bu fenerbahçe adam olmaz-(fotomaç) 00.30: kapanis çarsamba 07.00 açilis 07.05:milli mars 07.15: azize yildirim'in vaazi 08.30: haberler 08.59: fenerbahçe'nin avrupa basarilari-1 09.00: nostalji futbol (yayla kupasi) 10.30: van hooijdonk ile ciftetelli (müzik - sohbet programi) 12.00: haberler (bilal kutlualp'in ensesini yine cizmisler) 13.00: nostalji futbol (konyaspor - fenerbahçe) 14.30: yerli film (isiklar sönünce) 16.00: nostalji futbol (barcelona - fenerbahçe) 17.30: müzik stüdyosu (ah azize vah azize - arkasi gelmez dertlerimin- bas bas paralari azize gibi son günlerin en popüler sarkilarindan bir konser) 19.00: haberler (aziz yildivim ve passatlar) 20.59: fenerbahçe'nin avrupa basarilari-1 (tekrar) 21.00: daum ile açik hat (konu: kokainin faydalari) 23.00: taraftar ile oturum 00.30: kapanis |
zuahuahau sağol erkan abi harbi kpptum:D:D |
:D:D: valla süper yaa ben böle bişe görmedim helal olsun emeğine sağlık +rep:):) fenerbahçe'nin avrupa basarilari-1 (tekrar):D:D:D:D: |
harika neden kapanmıyor bende diyordum |
bu ne yavv bu kadar düşmeyelim arkadaşlar ne saçma bişey hem neyin dalgasını geçiyoruz herifler bize kitledi sahada cevabı verdiler işte bu kadar |
Alıntı:
|
[quote=makbule unsal;865514]neden canım kendimizi avunduruyoruz allahallah onlar mı verdi cevabı hakem mi verdi[/quote evet maçta hakem hatası vardı ama ben sonuca bakarım |
Alıntı:
Hep mi hakem veriyor :) Adamlar yıllardır gelip geçip yeniyorlar bizi..Biz de hala futbol 1 oyundur deyip dalgamıza bakıyoz.. |
Alıntı:
|
bumu yani n olursa olsun anti fb evet haklarıyla yenmiyorlar hep para hep şike ha bizde suç yokmu var |
:)hmm gzlmiş tşk |
cok güzel olmuş. Ama gec saatlerden birinde kırmızı nıktalı bi film olsa fena olmaz. Adı da ezikler zenci sever diye... |
6mac degil son 5mac yendiler dogrudur.ama vallahide billahide hakemin yanli düdükleriyle kazandilar.ama biz yine onlar gibi yapmayacagiz biz hakli oldugumuz halde hakemin hatalarinin arkasina siginmayacagiz.tebrikte ederiz ettikte.yanliz kupa macimizi hatirladimda,selcuk dereli sadece ve sadece bakiye 1sarikart vermedi diye maci hakem katletti dediler ali koc denen kisiliksiz sahista serfsizler,hirsizlar emegimizi caldi demisti.simdi bizim alehimize yapilan hatalara baktimda hangimiz alikocun yaptigini yapti?hakem bizi katlettigi halde. |
güsel tesekkürler |
:D:D |
bence o başarılar değil rezaletleri olması gerek |
Türkiye`de Saat: 23:02 . |