![]() |
gerçektem mükemmel teşeküürler |
Macın tekrarı Playboy Tv de hemde sıfresız:)))) |
|
Alıntı:
|
evet :D:D |
super resim... |
Ferrari’yle dolaştık, Fink attık, Uğur’lu geldik. |
Fenerbahçe’nin yeni transferleri, bu derbinin ardından gerçek Fenerbahçeli oldular! |
ferrariyle dolaştık fink attık uğurlu geldi |
Alıntı:
|
büyütülcek bişey yok, kalede kaleci vardı ;) dos santos, cristian, bilica, mehmet topuz, özer hurmacı gibi yeni transferler 21 kasım gecesi gerçek fenerli oldular :D |
3bahçeye gittim 3 tane kazime aldım 3 tane ezik aldım ama pazarda satamadım çünkü 3 kuruş değil 1 kuruşluk değerleri yok dediler zuhahahaha |
Bu maç 2'de 1 değil, 2+1 bitti. Fenercell'den tarife istiyoruz! |
hani siyah ßeyaz dünyamızı renkLendiricekdiniz.. Kırmızıya dönüp qittiniz :D |
Fenerbahçe'nin yeni transferleri, bu derbinin ardından gerçek Fenerbahçeli oldular! |
e$cinceLL = FenerceLL :D |
aynen |
3. gol ofsayt, f3n3re koymak nizami;) |
ben bu ezikleri çok seviyorum ya:D:D |
koyun kazım 5 kurus kazma topuz 3 kuruş fenere 11 pas sonrası 12 likten gecirmek PAHA BİÇİLEMEZ:D |
Patates soqan fenev kımdiR sana koyan taßiKi sevqiLi koCan ße$iKtaş ULaan ! |
feneri tutup gönül vereceğine, oruç tutup zekat ver :) |
|
|
|
Alıntı:
BU SÜPEEEERRRDİİİİİ :D :D :D |
|
|
Alıntı:
|
Fenevli Tayyip 3 çocuk dedi bizde yaptık:D:D |
Elinize sağlık arkadaşlar. |
her kadın kendi kocasının o*******'dur.. F3n3w'de ße$iKta$n ;) |
ŞOK! ŞOK! ŞOK! Türkiye'de domuz gribini bile geçen bel tutulmaları yüzünden hastaneler doldu taştı.. Türkiye genelinde 21 Kasım Cumartesi gecesinden itibaren yaklaşık 20 milyon BEŞİKTAŞ taraftarının hastaneleri meşgul ettikleri belirlendi. Hastane çıkışlarında yapılan röportajlar sonucunda ortaya çıkan şey ise herkesin aslında bu duruma alışkın oldukları ancak bu seferkinin aşırı zorlamadan meydana geldiği oldu.. 2'de1 de neymiş biz öyle 2'de bırakmayız 3-4 öyle gider duydunuz mu ezikler! |
FENERBAHÇELİ DOĞULMAZ FENERBAHÇELİ OLUNUR FENERBAHÇELİ OLANLAR RESMEN ANGUTTUR :) |
|
Alıntı:
|
|
es es maçından sonra 'gel gidelim hamama' diye başlayan ekinlerden bi bölüm sunmak isterdim burda ama ayıp :D:D hatta devamında 'vergisini vermeyen, ülkesini sevmeyen vatandaşım değildir şu feneri dürtmeyen' diye devam eden bölümünü getirebilirdim :D |
|
Her Fenevbahceli Gay degildir ama Her Gay Fenevbahcelidir :D |
Türkiye`de Saat: 18:19 . |