![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü ezar.ne de şeytan bir günahı seni beklediğim kadar. -geçti istemem gelmeni.yokluğunda buldum seni.bırak vehmimde gölgeni.gelme artık neye yarar. -ağlama ağlarsan gözünden düşen yaş olurum.üzülürsen seni üzene kurşun olurum.canına can,kalbine kan,uğruna ölüm olurum. -yürekle karşılıklı bekleyiş içindeyse sevgin duyulur elbette.özlemek ne renk sence?sen rengi düşünürken ben seni özlediğimi söyledim bile. -bak...ay sana doğru bakıyor. gör...yıldızlar sna ışık saçıyor. duy...kuşlar sana şarkı söylüyor. dinle...kalbim seni özledim diyor. -sen sonsuz çöllerde açmış bir gül olsaydın seni kurutmamak için gözyaşlarımla sulardım. -dün gece seni düşündüm.bir şey takıldı boğazıma.ağlayamadım.ölüm mü yoksa senszlik mi ayır edemedm.farkı yoktu zaten.ölüm sensizlikse sensizlik ölümdü.- ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |