![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ey yar düş kirpiklerimden Düş gönlümün derinliklerinden Uzaklara dalar oldum sensiz Bakarken ağlar oldum Yüreğimi taşlara vurdum her gidişinde Tertemiz hayat defterimden Anlatamadığım sözcüklerimden Düş ey yar düş… Herkes unutmak kolay dedi Unutursun zamanla alışırsın dendi Bilmezlerdi ben uçurumlardayım Bilmezlerdi ben yangınlardaydım Yüreğimde kor bir ateş alevlendi Alevlendikçe özlem besledi ey yar düş yüreğimden Yoksa yakacak bu yüreği ateş silemediğim gözlerimden Bu fermansız yüreğimden Düş ey yar düş… Amansız acılara tutundum zalim kadere sitemkar oldum Kimse bilemezdi acılarımı Bilemezlerdi sancılarımı Tutamazlardı göz yaşlarımı Anlatamazdım kimselere kadere sordum hep neden ben diye Hayallerim ağladı zamanla içimde Yıldızları bağladığım bu yürekten acılar beslediğim yaralı gönlümden Düş ey yar düş… Yar dedim yazdım bu yüreğe Kapattım kapıları kendi üstüme bir ışık bekledim senden Ağladım gecelerce içimden Damla damla kan akıttım kalbimden İçin için sızladım ben Kendi halime ağladım Yüreğimi azar azar dağladım Tutunamadığım sevginden Yüreğimdeki alevlerden Seni anlatan her şeyden Düş ey yar düş… Unuturum desem de sakın inanma Gözlerin bir ömür,sakın sen ağlama Ömrümce içimden silinmez adın Bir sızı var içimde senden bana yakın Artık suskunum tükendi sana sabrım yere bakan gözlerimden mazi dolu bu kaderimden tüketemediğim hasretimden tertemiz hayallerimden Düş ey yar düş… ![]() | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |