![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #71 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eyvallah sayın asbaşkanım ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #72 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() Shakira'yı unut Bekir,sen başkasına yaz şiirlerini... ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #73 | |||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #74 | ||
çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İbo seni düelloya davet ediyorum ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #75 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | OF ! derim. ![]()
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #76 | ||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hiç güleceğim yoktu Bekir... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #77 | |||
çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() İbo kardeş sen en iyisi son duanı etmeye başla ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #78 | ||||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Seni kelime yapar şiirlerde süslerim bekir ![]() ![]() Alıntı:
![]() ![]() Alıntı:
![]() ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||||
![]() | ![]() |
![]() | #79 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Sarı saçlarını yüzüme gözümeee Savurdukça hoşlaşıyommm şakiraaaaa şakiraaaa Bu ofsaytların yok mu bir çözümüüüü çözümüüü Görmeyince sezilmıyor şakiraaaaa Karnım açççççç şakiraaaa Sen sektikçe siyah abla gülüyooorrr Kalçası pantolonundan taşıyooooorrrr taşıyooorrrr Maradona kulübedee üşüyooorrrrrr üşüyooorrr Otu kağıda saramıyor şakiraaaa şakiraaaa Çek nefesssss Maradonaaaa Yeter artık dur biraz sen Almanyaaaa Yarı finalden ötesiniii aramaaaaa aramaaaa Her efsanenin bir sonu var amaaaaaa var amaaaa Şakirayı da al gel artık yuvanaaaaa Sevmiyorum seni Almanyaaaa :F:F ahahah biraz da içimi dökiim bayıldım şakiradan ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #80 | |||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Rica ederim. ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() Yarı finalden ötesini arama,sevmiyorum seni Almanya kısmına katılıyorum. ![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |