![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | UYANMALI Bir gün gelecek Ölmemiş hiç kimse yaşamayacak Yaşamamış hiç kimse. Ölmeyecek | ||
| | |
| | #2 | |||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bir gün oturur konuşurum belki.. Bu gece de çok güzel paylaşımlar oldu. Herkese teşekkür ediyorum ve iyi geceler diliyorum.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | |||
| | |
| | #3 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Biz teşekkür ederiz Emrecim.. Seni dinlemeye her zaman hazırız.. | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Kim o, deme boşuna... Benim, ben. Öyle bir ben ki gelen kapına; Baştan başa sen. ÖZDEMİR ASAFBen sensiz olanlara seni aratıyorum, Ben sensiz kalanlara seni yaratıyorum, Seni saklayacağım, seni yazıp-andıkça Kendimi çoğaltıyor, seni kuşatıyorum. Unutturmayacağım, seni yaşatacağım, Kendimi çoğalttıkça, seni kuşatacağım, Her zamanda, her yerde sen bende yasadıkça... Sen evreninde sana seni aratacağım. ÖZDEMİR ASAFVurdun,acısı daha geçmedi, Biliyorum geçecek. Ama öyle ağır konuştun ki ardından O,gittikçe gerçek ÖZDEMİR ASAFÖlünceye kadar beni bekleyecekmiş, Sersem. Ben seni beklerken ölmem ki.. Beklersem. ÖZDEMİR ASAF
__________________ nice sevdalar yanar bağrımda nice aşklara yelken açarım yüreğimin limanlarından seni arıyorum boş soğuk bakışlarda seni arıyorum o yabancı kollarda seni bulacağım hiç ummadığın bir anda ama hep seni yaşatacağım hiç bulamasam da.... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |