![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
![]() Aslında sana yazmayacaktım ben bu şiiri . Bakma elimden gelmedi , Kalemi, kağıdı bir kenara bırakıp çekip gitmek . Vicdan meselesi de değil bu . Sadece senin içimde bıraktığın , Bir anlamsızlığın sesi bu.. Ve de benim dilimde yine sabırsızlık . Aslında yazılmadı bu satırlar . Sana degil bu isyan, söz dinlemeyen kalbime . Ama yine de sensizlik işte her şeyin sebebi .. Bakma sensizde nefes alır bu beden . Sensizde yağar yağmur . Ve sensizde döner dünya . Ama ben sadece seni tanıdım bu dünyada . Güneşi seninle fark ettim. Yağmurun altında seninle ıslandım . Ve de sadece seninle aldım her nefesi . Şimdi sende düşün bir kez olsun . Kaç kez yanlız kaldın sevda oyununun içinde ? Kaç kez utandın yanlızlığından ? Kaç kez nefessiz kaldın ? Kaç kez mutsuzken yanında birisi oldu ? Aslında sana yazmıyacaktım ben bu şiiri .. Geceydi bu şiirin tek sahibi geceydi .. Sadece beni anlayan .. Ama sendin beni geceye mahkum eden , Ve de bana bu şiiri yazdıran .. Aslında sana veda etmiyorum ,isyanda etmiyorum , Yine de iyi geceler gecemin sebebi.. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |