![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | P Sizin için hayatın anlamı sosyal statü. Biriyle birlikte olabilmeniz zor. Çünkü eli yüzü düzgün olmayan biri sizin statünüzü düşürür.Üstelik çok da zeki olmalı! o kadar da değil beah
__________________ SUSKUNLUĞUM ASALETİMDENDİR. HER LAFA VERECEK CEVABIM VAR!AMA... BİR LAFA BAKARIM LAF MI DİYE.. BİR DE SÖYLEYENE BAKARIM ADAM MI DİYE... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #23 | ||
pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | P Sizin için hayatın anlamı sosyal statü. Biriyle birlikte olabilmeniz zor. Çünkü eli yüzü düzgün olmayan biri sizin statünüzü düşürür.Üstelik çok da zeki olmalı! ya zeki oLmaLı çünkü ben tartışmaya bayıLırım bu açıdan benimLe yarışabiLmeLi ![]() ![]() ![]()
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | A İlla da ilişkilerinizde romantizm diye tutturduğunuz söylenemez! Daha çok aksiyonla ilgilisiniz. Hareket lazım size hareket. Üstelik uğraştığınız her şeyde. Flört edecek kadar sabırlı değilsiniz. Ama dobralığınıza söyleyecek hiçbir şey yok. Eşiniz çok cekici olmalı. hmmm ![]()
__________________ ![]() DOSTU DA DÜŞMANIDA BİLİYORUZ... SESSİZLİĞİMİZE VE ÖFKEMİZE BULAŞMAYIN!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Z Aşkın acı çekmek olduğunu artık biliyorsunuz. Samimi, hassas, duygusal ve hayalperestsiniz. Başı dertte olan insanlar için sizden daha iyi biri bulunamaz. Üstelik her zaman da sevgilinizin kurtarıcısısınız.
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
♥zєуησм♥ ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Z Aşkın acı çekmek olduğunu artık biliyorsunuz. Samimi, hassas, duygusal ve hayalperestsiniz. Başı dertte olan insanlar için sizden daha iyi biri bulunamaz. Üstelik her zaman da sevgilinizin kurtarıcısısınız. bu kakar doğru olamazdı ![]()
__________________ bir gün herkes beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | K Ciddi görüntünüz insanlarda çekingenlik yaratıyor. Aldatmaktan ve aldatılmaktan nefret edersiniz işte bnim baş harfim yeter ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | U Tam bir paradoks. Aşık olduğunda gerçekçi aşık olmadığı zamanlarda aşka aşık bir tipsiniz. Her zaman değer verecek birini ararsınız. Sevmek için yaratılmışsınız. amma gaza getiriyo bunlar insanı varya ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ben anlamadım benim adım e len başlıyor.nolcak şimdi.napmam gerekiyor? yardımcı olun.nolursunuz.çok merak ettim.adresim ensak_22@hotmail.com
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |