![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | sonsuz bi bağLıLık , özLem , onSuzken biLe onunLa oLabiLmek, her anını onu düşünerek qeçiRmek , kimi zaman heyecan kimi zaman sevgi kimi zamansa ızdırap veren bi duyqu ![]() aşkı tatmamış oLanLar çok şanssız kanımCa ![]() BuRak'mm ! ![]() ![]() ![]()
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Benim enbuyuk askim Besiktas baska asklara kapaliyim,,
__________________ -----... Enbuyuk BeSiKtAs ...----- Bizimkisi bir ask hikayesi | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ahmet Ümit "Aşk Köpekliktir" kitabında çok güzel anlatmıştı; "aşk;girmiş olduğun sokağın çıkmaz olduğunu bildiğin halde, geriye dönecek cesareti bulamamaktır." | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Acı çekmektir başLarda degil ama sonLarda süründürür ben arkadaşLarımda onu gordüm ![]()
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | aşkın ne olduğunu anlatabiliyorsan eger aşkı hiç tanımamışsın onu derinliklerinde hissetmemişssin demektir.dilinin ucuna gelir kelimeler ama asla beden bulupta dökülmez ortaya gözlerinin yaşları boğazında düğümlenir ne içine akar ne dışarı yansır... aşk çok nankördür seversin kadrini bilmez istemezsin yakana yapışır seni bırakmaz nereye gitsen karşındadır aslında ya sen onu görmezsin ya o seni... eger aşk senin içindeyse adını koyamazsın her defasında yaşanmamışlık hissi verir sana sanki daha önce hiç aşık olmamışsın gibidir işte öyle vefasızdır aşk bir kere sildimi maziyi bir daha adını bile anmaz ama eğer silememişse geçmişi işte o zaman seni yaşatmaz... aşk dolu huzurlu günler dilerim hepinize aşk acısını tatmamanız dileğiyle ![]()
__________________ nice sevdalar yanar bağrımda nice aşklara yelken açarım yüreğimin limanlarından seni arıyorum boş soğuk bakışlarda seni arıyorum o yabancı kollarda seni bulacağım hiç ummadığın bir anda ama hep seni yaşatacağım hiç bulamasam da.... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
sevinmek için sevmedik ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | akıllı ol oyuna gelme tepetakla olursun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN..!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
sevinmek için sevmedik ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | OYUNCAKLARI BIRAKIP KALPLERLE OYNAYALI; OYUNLARIN ADI AŞK OLMUŞ..................... ![]() ![]()
__________________ ![]() YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN..!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ask cay gibi bisey, önce icinde bir kaynama olur sonrada demi tutarsin, ardinda demli cayi icersin, ancak herkese nasip olmuyor iste,Allah nasip etsinn insallahhhh herkese demli cayyy
__________________ ÖNCE BIZ GIYDIRIRIZ | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |