![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #25 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | BEN MI ? EVET.. ben mi? evet... bir gün çikip gidecegim kapilari, evleri, dergileri, hüzünler birakarak... bir çiçek merhaba diyecek... hosgeldin diyecek dag... orman gülümseyecek... animsayislarin, bekleyislerin, ümitlerin ya da ümitsizliklerin hirslarin, yarislarin, tasalarin kalktigi yerde tam anlatinin, salt anlatinin kaldigi yerde baslayacak siir... hiç kimseye seslenmeyen, kendi kendine yeten sadece... kendi mantigi; kendi güzelligi içinde tutarli... ama halkin yasantisi girecektir oraya, çünkü yasayan büyük bir seydir halk... deniz ve ufuk girecek, karinca yuvalari, gökyüzü, kozalaklar ve kopuk ve artik hasetsiz bir ask... yani sevismek denizle, kosulsuz, önyargisiz, hesapsiz... yani uzanmak ve düsünmek binlerce yil.. dogan, ölen ve yasayan seyleri... dogumu, ölümü ve yasamayi yani dingin ve büyük olan herseyi anlatmak... ben mi?evet. çikip gidecegim bir gün... tasasiz, gözyassiz, geride birsey birakmadan ve birsey beklemeden ilerde... sadece yagmur sularindan piril piril bir yürek artik kendi kendinin anlami ve nedeni olan bir yürekle... | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |