![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #27 | ||
| pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | İŞTE BİR ŞİİR Bir aksamüstüne dogrunun melankolisini sonsuzlastirmak istiyorum yasadigima tanik olun Bu bireysel çirpinislari asmak istiyorum, tanik olun Ama bir aralikta yasiyoruz sanki, yeryüzü ayaklarimizin altindan kayiyor ve kimse bunun farkinda degil Heryerde benciller ve ukalalar kendi ölçülerine zorluyorlar hayati Ve hiç kimse denizin nasil büyük ve derin birsey oldugunun farkinda degil Ve hiç kimse bir karpuz kabugundaki çildirtici, taze ve derin yesilligin farkinda degil Ve hiç kimse çocuklarin neden mahzun oldugunun farkinda degil Ve onlari nasil bir dünyaya hazirladigimizin Hafifçe basim agriyor, bir çocuk aglayisi, geçen bir tren, vakitsiz bir horoz Birazdan televizyon sesi yükselir, hayatimizi karartmak ve zapt u rapt altina almak için Hiçbir sairi kiskanmiyorum ve hiçbir saire özenmiyorum, istiyorum ki kendi çirpinislari, kendi savruk davranislari içinde bir disiplin yaratsin siirim Iste durup dururken uzak semtlerinde Ankara'nin genis ve soguk bir gecekondu aksaminin izlenimi geliyor aklima Ve tereddütsüz geçiyorum siirime bunu Mutlu olmayi bir kez yitirdim sonsuzca belki de Üzüntüyle ayriliyorum bu siirden
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | ||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |