![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #30 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ANNEMIN MEZARINA GITTIK BUGÜN Annemin mezarina gittik bugün Babam,Namik,Nihat,Defne ve ben Namik'in arabasiyla geçtik Yollardan ve mezarligin içinden Çiçekler serptik üstüne mezarin Durduk orda sessizce Birbirine bakmadan herkes Agladi,ya da birseyler düsündü kendince Annemin mezarinin yanindaki Bir baska mezarin önünde bir kadin agliyordu Kocasiydi sanirim topragin altindaki Kisa bir zaman önce yitirmis oldugu Bayram ziyaretçileriyle doluydu mezarlik Herkes ölüsüyle birlikte olmaya gelmisti Aglanacak,bir an animsanacakti geçmis Sonra yine hayatin hirgürüne dönülecekti Saçma oldugunu bildigimiz halde gelisimizin Hiçbirimiz bir baska dünyaya inanmadigimiz halde Durduk mezari önünde annemin Annem oradaymiscasina; Babam,ben,Namik,Nihat,Defne Dönerken sessiz bir anlasma vardi aramizda hepimizin Saçma da olsa gelisimiz,bir baska dünyaya inanmasak da Birlikte ya da yalniz,gelip duracagiz önünde bu mezarin Bir daha dönülmez seyleri düsünüp aglamaya.. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |