![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #32 | ||
ςǿκ کε√díκ طę ∂ط í ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Sus kalbim bir daha sevmek yoktu Hani seninle sözleşmiştik Akmayacaktı bu kalp Hani bir başka kalbe Bakmayacaktı iki gözüm Başka gözlere Biz senle ne çok acı çektik Kaç geceler ağladık Tek ikimiz dik Senle ben değilmiy dik Aşkın en ızdırabını yaşayan Öyle anlarda kaldık ki Yaz sıcağında üşüdü içimiz Sevmelerde yitirdik sevgimizi Yapma kalbim yakma ikimizi Neden onu görünce atarsın ki Bu kadar hızlı çarparsın Sana bakan o gözleri görünce Neden içine sığmaz coşarsın Olmaz sevmemeye yeminliydik Etme kalbim Sil baştan acı çekmeye İnsan tövbesini bozar mı? Bir kere değil diki yanmamız Beni yeniden hülyalara daldırma Bak yine ardı kâbus Söz geçmeyen gönülün eli nemi kaldım Onca gözyaşı ardından Yeni sevdalarımı daldım Tövbemi bozduran ey kalbim Ben yinemi sana kandım Ey kalbim nedir Senden çektiğim Aşk olmadığına Bir gün ne zaman inanacaksın Sevme kalbim sevme Bozma boşuna yeminimizi Sen yine dediğime geleceksin Aklımla kalbim hiç uyuşmuyor Kalbim sev diyor Aklım hayır diyor İkinizin elinde oldum bir oyun Sevme kalbim bunun sonu Yine hüsran Ellerinle dizlerini dövdüğünde Ben sana diyeceğim Demedim mi sevme diye????? Sevme kalbim sevme Şimdiki aşklar üç günlük Eskilerdeydi bir ömürlük Sevme kalbim sevme Sen hiç bıkmadın mı? Yeniden sevip te tövbe etmelere | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |