![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
| tek aşkım beşiktaşım ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bak işte ağlıyorum yine sensizliğime yok oluyorum bu dipsiz gecelerde ne zamandır bekliyorum seni unuttum artık.. unuttum kendimi , mutluluğu , gelecek günleri.. bir tek seni bekliyorum sessizliğimle.... | ||
| | |
| | #3 | ||
| tek aşkım beşiktaşım ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yıllarca sevgine layık olabilmek için çırpınıp durdum.. sen sessizce çekip gittiğinde ben hep seni bekledim... içimde çoğalttım sevgini.. belki de senden daha çok sevdim bende ki seni... şimdi yoksun yaaa akmıyor tek bir damla bile gözlerimden beklemiyorum dönüşünü.. | ||
| | |
| | #4 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sanıyorsun ki dindi gözyaşlarım akmaz bu damlalar ama bil ki sen göremesende o damlalar şimdi yüreğimde seni biriktiriyor...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
| | #6 | |||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Teşekkür ederiz ayrıca arkadaşımm Senden de bekliyoruz tabii ki ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
| | |
| | #8 | |||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
| | |
| | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bir hikaye yazdım gönlümün sırça köşkünde senin için...biz için... her bir satırına leylalar koydum mecnunlar yükledim şimdi bizimde bir efsanemiz var cesaretin var mı gelip bakmaya....
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
| | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | haklısın o bakımdan ama vazgeçmek olmaz amaç paylaşmak hissetmek hissettirmek ve yaşamaktır sonuçta...
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |