![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sen gittin yaa aslında kendini kandırdın gidip de dönmek arasında bocalayan avuçlarımda sakladığım bir kalp belki bir gün döner alırsın diye yüreğini emanet alan bir ben kaldım…
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
tek aşkım beşiktaşım ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | (Sen yoksun ama ben gene sana yazıyorum her günün ardından(!) (hiç olmadığın gibi yine yoksun işte) Gözyaşlarımı, aşkımı, özlemimi yazıyorum ve sevgili her zamanki gibi seni özlemle bekliyorum. (nefretimi , bitmişliğimi , nasıl koyu bir hasretle beni bıraktığını anlatmaya çalışıyorum) Bensiz üzülme olduğun yerlerde; çünkü ben seni yüreğimde taşıyorum, sensizken bile...) (üzülmeyeceğini biliyorum bensizliğe ama sendeyim ben seni yaşıyorum sadece ) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ve namluya sürülmüş mermi gibiydi gözlerin... Bana her bakışın en hızlı bir darbeyle yüreğime otururdu kanatarak, acıtarak ve her defasında beni bi ölüm saatine kurarak... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hadi bitirsene beni yokluğunla kavrulan bedenimi giderken attığın hançerlerle kanat bitir senin için atan yüreğimi...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
tek aşkım beşiktaşım ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bir adım ötene gidemedim sanıyorsan aç gözlerini bak etrafına.. yokluğum vuracak seni can evinden bir kere daha... ve dönmek asla yok benim kitabımda.. emanetim senin yaralı vicdanın aslında.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aydınlıklardaki karanlıklara sığındım çoğu zaman..Ama her defasında.. Gün ağarıyor ağarmayan saçlarıma Ölüm saçan gözlerine sevdalanmışım belli Gün ağarıyor...sulara yamanan aklının aydınlıklarına Titrek öpüşlerimi sunuyorum. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne söz bitti kalbimde ne de bir damla umudumu kaybettim sen gittiğinde hep bildim hep inandım ki geri geleceksin kurtaracaksın beni zifiri karanlıklara mahpus kalmış yüreğimi...
![]() | ![]() |
![]() | #40 | |||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |