![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
| tek aşkım beşiktaşım ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gözlerinin karasında şimdi gecelerim... Susuşlarının sessizliğinde hayallerim... Sessiz çığlıklar biriktiriyor yüreğim... Yağmura inat akıyor gözyaşlarım... Engel olamıyorum, engel olmak istemiyorum. Yüreğimdeki bulutların resmidir onlar. Onlar katıksız bir sevdanın isimsiz şahitleridir. Dokunamam ki onlara... Onlar, bana senden tek hatıra. | ||
| | |
| | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yağmur yağıyor bugün yine. Yüreğimin en kuytu köşelerine vuruyor damlaları... Sen de böyle bir günde gitmiştin... Yine yağmur yağıyordu, yağmura karışıyordu gözyaşlarım. Sen anlamıyordun sevgili... Yüreğimden akanları yağmur sanıyordun. Bir sevda daha yağmura karışıyordu ve damla damla eriyordu aşk... | ||
| | |
| | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | göremediğin şey, gerçekti… gerçeğin sevdiğin insanı bile ezip geçecek kadar güçlü olduğunu sanıyordun sen… ama gerçek bu değildi sevgili… gerçek bizi birbirimize bağlayan şeydi… kokuydu, sesti, affedebilmekti, hissedebilmekti… ama asla “yaptığına istinaden yapıyorum bunları” demek değildi… | ||
| | |
| | #5 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | “ Sen gittikten sonra Bu hayat köprüsünün altından Daha çok seller akacak topraklarıma… Ve sensizliğin içinde Her an ölüm bana musallat olacak.. Kâh yenilgilerimi fırlatacak yüzüme, Kâh sana gecikmişliğimin ipini geçirecek yüreğime.. Ama ben pes etmeyeceğim.. Var gücümle “ seni “ bende yaşatacağım… Yaşatmaya çalışacağım.. Ama her şey bir “ sen “ eksik olacak… Her şey tamam olsa da, Sol yanım hep sana “ noksan “ kalacak….” | ||
| | |
| | #6 | |||
| Engel Değil Mesafeler ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() çok güzel yaa..yüreğine sağlık.. | |||
| | |
| | #8 | ||
| çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | valla bravo size benide duygusal romantik biri yaptınız ![]() | ||
| | |
| | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bunu daha önce sölemiştin hani nerde romantikliğin bi dörtlük yazda anlayalım ![]() ![]() ![]() | ||
| | |
| | #10 | |||
| çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
yavaş yavaş yontula yontula ![]() | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |