![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bak yine uyku yok gözümde Zifirinim bir yerlerde Dur geri döndür beni sende Ölüm olsan götür benide İçtiğim şaraptı hayalin Yakar bir cigara bitirir Dumanında yitip giderim İçtiğim birayla hayalin Yakar bir cigara bitirir Dumanında yitip giderim içime seni çekerim off içime seni çekerim off oooofffffooooffffff Sensiz kötüyüm beterim Çıkmaz sokağım biriyim Öksüz kaldım yetimim benn Sönmüş ateşin külüyüm Zindan oldum hapisim benn İsmin dilimdeki keder Bak yine uyku yok gözümde Zifirinim bir yerlerde Dur geri döndür beni sende Ölüm olsan götür benide İçtiğim şaraptı hayalin Yakar bir cigara bitirir Dumanında yitip giderim içime seni çekerim off içime seni çekerim off oooofffffooooffffff
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |