![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #171 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bir tuhaf hikayedir bu başrollerinde figuranların olduğu assolistlerin sahneye çıkmadığı bir oyun bir sahne esas adamların daha başta kaybettiği mutlu sonların masallarda kaldığı....
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #172 | ||
çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #173 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | uzatma sevdalara kapalı artık bu yürek adı sen olmayan mutlulukların kapımı çalamadığı çalsada karşılık almadığı yormayın zorlamayın artık kalmadı yürekte yeni bir yare ayrılacak yer ya sen olacaksın bu yüreğin adı yada ben olacağım toprağın yeni misafiri....
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #174 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bir tuhaf ezgi olsan yüreğime süzülen tatlı namelerle beni mest eden mutluluğun adını seninle yazsam, küçük kalp atışlarımın karşılığını sende bulabilsem hazır mısın.... yeni yelkenler açmaya şirini kıskandırmaya ferhatı tarihe gömmeye...
![]() | ![]() |
![]() | #175 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Diyebilir misin bana?... "Sen beni hiç sevmedin ki" diye Avuçlarımda dünyayı sana sunmuşken, İtmişken elimin tersiyle senden başka herşeyi; Gözlerime baka baka inanır mısın kendine Konu forza_bjk34 tarafından (27-04-2009 Saat 23:14 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #176 | ||
tek aşkım beşiktaşım ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | uzaklardan sesini duyuyorum çığlık çığlık bir zamanlar benim duyduğum ama şimdi başka birinin kulaklarında yankılanan sevda sözcüklerini duyuyorum..... hangi yalan aşkta hüküm sürüyorsun sevgilim hangi mutluluk oyununu oynuyorsun hangi gönüle hazanı yaşatmaya hazırlanıyorsun..... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #177 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne ılhammıs be kardesım yanınızdan ayrılmıyo mubarek ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #178 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu gece son defa susturuyorum kelimelerimi hadi bekliyorum ... duy duyabilirsen yüreğimin haykırışlarını ardında gizlediği koca sevinçlerimi ... hadi bekliyorum gör görebilirsen gözlerimde sakladığım yaşama sevincimi görürsen hak edeceğin eşsiz bir DESTANI....
![]() | ![]() |
![]() | #179 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sana katılıyorum Gökhan... ![]() ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #180 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sen, giderken gülüm izlerini silmeyi unuttun. Sen, giderken bitanem, bende bıraktıklarını almayı unuttun. Sen, giderken aşkım, sen hâlâ bendeydin. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |