![]() |
sarkılar bııle desteklıo benı bakk :D:D |
aşk hiç biter mi? hiç bir şey olmamış gibi boşlukta kaybolup gider mi? buna ne demeli Selin? :D |
Rica ederim tyfree.... Gülben'i dinlemesene be güzelim...:D Bak Ferhat Göçer ne diyor? Banane gelecekse dünyanın sonu Bitecekse bitsin artık hayat yolu Korkum yok içim rahat huzurla dolu Aşkı yaşadım senle bir ömür boyu Yüzümdeki çizgilerin bile adı sen Aldığım her nefesin sebebi sen.. Dünyaya birdaha gelsem sevgilim,arar bulurum yine seni severim.. Cenneti değişmem saçının teline,ömrümün yettiği kadar seni severim.. Bak nasıl aşıkmış adam,demek ki aşk var.:D |
ben o sarkıyı bılmıorum :D |
Vur kadehi ustam bu gecede sarhoşuz Kalan sağlar bizimdir acıdan mayhoşuz İki satırlık adamları musallat ettik ömrümüze Bundandır böyle dibe vuruşumuz buda ferhatın ;) |
Hemen mp3'ünü göndereyim Selin...:D Şimdi burda Bekir olacaktı,abla bunun mp3'ü varmı diyecekti...Bekiiiirrr...:D |
"Şimdi, ayrılığın acısını dindirmeliyim içimde. Sarhoş olmalıyım bir akşam vakti. Sigaramın dumanından halka çıkarsa, senin düşündüğünü zannetmeliyim. Burnumun direği, yüreğimin içi sızladığında, deniz kenarına inip biraz gözyaşı dökmeliyim. Fotoğraflarına bakmalıyım uyumadan.Rüyalar görmeliyim, ter içinde uyanıp, seni merak etmeliyim. Olsun, ben aşkı acısıyla beraber sevenlerdenim. Bunu da aslanlar gibi çekmeliyim. Seni silik bir anıya dönüştürmeliyim içimde, sonra belki adını bile unutup gitmeliyim. Ama yapamam korkma, ben henüz ruhu o kadar kirlenmemişlerdenim…." teşekkürler Hazel... |
Zaten bitirdiklerime başlayamam ben. Korkma, bir daha dönmeyeceğim. of beya atcam kendimi boğazın derin sularına :( |
mükkemmel ya.. teşekkürler abla ;) |
Rica ederim İrfan Bey,Samet...:) Aman sakın ha Murat? |
Türkiye`de Saat: 06:55 . |