![]() |
Bana İstanbuldan Bir Gece Getir... Bana İstanbuldan Bir Gece Getir... Ama Şartım var sevgili! Çiğne de gel hüznümü? Ve nereden bakarsam bakayım Muhakkak görülmeli kız kulesi... Sonrası mı? İntihara gebe olmayan Bir hayat başlamalı Gözlerine daldığımda... Gözünü seveyim, Bana o şehrin güzünü getir! Çünkü bahar olacak ilk dokunuşunda... Köpük türeten dalgalara Dalmışken gözlerin Cam kenarında bir vapurun.. Bu kadar güzel olma! Tanrılar incinmesin... Kimseler laf söz etmesin Kulluğuna... Dulluğuna gelecek olursak? O susuşlarımdır bilirsin.. Kanamamdır içime doğru Yavaş-yavaş... ve ağır aksak...Okan Savcı |
Alıntı:
|
Alıntı:
Benimde en çok sevdiğim şiirlerin arasında. |
Sen istanbul olsaydın her bir yanı masmavi gözlerin gibi eteğinde aşkın binbir melodisi kulağımda ikimizin şarkısı çalsa martıların çığlıklarında yaseminler koksa yedi tepelerde ikimiz bir olup İstanbul'a karışsak... Paylaşımına sağlık gözde bu da çok güzeldi :) |
teşekkürler cnm çok gzl:) |
tesk:) |
istanbul benim ikinci askim :) tesekkürler gözde |
Rica ederim arkadaşlar :) |
Bana İstanbuldan Bir Gece Getir... Ama Şartım var sevgili! Çiğne de gel hüznümü? Ve nereden bakarsam bakayım Muhakkak görülmeli kız kulesi... teşekkürler gözde |
Türkiye`de Saat: 14:38 . |