![]() |
Aldırmadın... :( ALDIRMADIN Yağmur mevsimleri geldi yeniden, hüzün çöllerinde bir seraba yelken açarken düşlerde saklı kalmış bir hayalin peşinde sürüklendim tomurcuklar sönerken birer birer kalbimde yakamozlarda kaldım ıssız kaldım tutuklun kaldım ... sokak ışığında ayaz vurdu kelimeler boğazımda düğümlendi ben ardından esir kaldım..hissiz kaldım..ağladım.. aldırmadın … aldırmadın… AkDoRa 10.07.2010 – 01.40 |
Gecenin Karanlığında Yazıyorsun Böyle Şiirleri, Alıp Götüyorsun Bizden Bizi, İnşallah Sever Shakira Yenge Seni, Seviyoruz Seni İbrahim Abi. 10.07.2010 - 02:22 Mehmet |
Mehmet süpersin kardeşimm... :) Teşekkürler.. |
Yüreğine sağlık dayıcan:) |
Yani tam İbrahim yüreğine sağlık kardeşim yazacaktım ki Mehmet'in cevabını gördüm.:D İkinize de sonsuz teşekkürler...:);) Burada herkese bir haller oluyor yahu..:D Ne kadar çok şiir yazan varmış meğer.:D |
Aşk Abla Aşk :D |
Valla ya...:D Ne aşkmış,anlamadım gitti.:D:D:D |
Hemen Patlatayım Bitane daha. Aşk ; Deli İbo'nun Koştuğu Gibidir. Kaptırdımı Gider. Tello'nun Frikiği Gibidir. Adres'e Teslimdir. Delgado'nun Sakatlığı Gibidir. Hiç Bitmeyecektir. Nouma'nın Tombalası Gibidir. Hep Hatırlanır. Mehmet-10.07.2010-18:06 |
Valla Mehmet,müthiş,harika,bravoooo...Ellerin dert görmesin. Sende bu yetenek varken devamı da bekliyorum.:) |
Teşekkür ederim yorumlarınız için mehmet süpersin kardeşim devam devam aynen böyle :) |
çok güzel olmuş yoldaşım yüreğine sağlık.(... |
çok güzel abii ya sağol:) |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yaz geldi millet bi şairleşti yafu :D aldırmaaa deli gönlüm giden gitsin sen sarkılar söyle içinden boşver.. buda benden kendım yazmasam da:D ipramm abee arzu bu şiiri beendi :p |
Sağol arzucumm :) |
Türkiye`de Saat: 19:18 . |