![]() |
sonsuz bi bağLıLık , özLem , onSuzken biLe onunLa oLabiLmek, her anını onu düşünerek qeçiRmek , kimi zaman heyecan kimi zaman sevgi kimi zamansa ızdırap veren bi duyqu:D aşkı tatmamış oLanLar çok şanssız kanımCa:) ÖmRünDe bi kerede oLsa yaşamak Lazımm bu duyquyu.... BuRak'mm ! :):):) |
Benim enbuyuk askim Besiktas baska asklara kapaliyim,, |
Ahmet Ümit "Aşk Köpekliktir" kitabında çok güzel anlatmıştı; "aşk;girmiş olduğun sokağın çıkmaz olduğunu bildiğin halde, geriye dönecek cesareti bulamamaktır." |
Acı çekmektir başLarda degil ama sonLarda süründürür ben arkadaşLarımda onu gordüm :D |
aşkın ne olduğunu anlatabiliyorsan eger aşkı hiç tanımamışsın onu derinliklerinde hissetmemişssin demektir.dilinin ucuna gelir kelimeler ama asla beden bulupta dökülmez ortaya gözlerinin yaşları boğazında düğümlenir ne içine akar ne dışarı yansır... aşk çok nankördür seversin kadrini bilmez istemezsin yakana yapışır seni bırakmaz nereye gitsen karşındadır aslında ya sen onu görmezsin ya o seni... eger aşk senin içindeyse adını koyamazsın her defasında yaşanmamışlık hissi verir sana sanki daha önce hiç aşık olmamışsın gibidir işte öyle vefasızdır aşk bir kere sildimi maziyi bir daha adını bile anmaz ama eğer silememişse geçmişi işte o zaman seni yaşatmaz... aşk dolu huzurlu günler dilerim hepinize aşk acısını tatmamanız dileğiyle :) |
of of ne desek boş anlatılmaz yaşanır |
akıllı ol oyuna gelme tepetakla olursun :):) ask cok gusel bısı ama hakedenle yasayınca gusel :):):) o yusden kıme asık oldugunu ıyı bılıceksın kendını kaptırmıcaksın askın oyununa sonra çok üzülüp pişman olunuyo...... |
herşeye rağmen güzel |
OYUNCAKLARI BIRAKIP KALPLERLE OYNAYALI; OYUNLARIN ADI AŞK OLMUŞ..................... :playingball: bunun gbı bısı :( |
ask cay gibi bisey, önce icinde bir kaynama olur sonrada demi tutarsin, ardinda demli cayi icersin, ancak herkese nasip olmuyor iste,Allah nasip etsinn insallahhhh herkese demli cayyy |
Türkiye`de Saat: 17:14 . |